- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Igen, addigra már nekem mindent megtanított Patty.
A vízesésnél lévő asszem a legnehezebb (ha itt volt az a rész, ahol át kellett lebegni a túloldalra és itt volt a kapcsoló, ami felváltva kinyotta a három ajtó közül az egyiket). Mindegyik ajtónál meg kell találni a kapu egy-egy nyitóját, ugyanis a központi (fő) nagy ajtó gyakorlatilag nem egy, hanem három kapuból áll, és csak így lehet bejutni. Arra figyelj, hogy nézd végig telekinézis varázslattal az összes helyiséget, sokszor én is csak így tudtam továbbjutni, az kijelzi, ha lehet valahol valamit használni. Esetleg egy tipp, mert én ott akadtam el: van az egyik szoba mögött egy nagy híd, ami fel van húzva, és le kell engedni. Itt telekinézist nem tudsz használni, mert "no magic allowed" van a crystalok miatt. Itt van egy kapcsoló az egyik falon, nyilat kell használni, illetve lesz egy vasgyűrű is a falon, amivel szintén nyílik egy ajtó.
A többi az elég könnyen ment.(#113) BemApo
Igen, közben rájöttem én is, csak most viszem a Don csapatában, elsőre az Order harcosaként valamiért nem kedvelt engem Cid.
-
emmm
őstag
1. Erőtereket csak egy scroll-lal fogod tudni eltüntetni, DE ha még nem jársz a Titános quest-nél, akkor nem fogja beadni, hogy eltüntethető (nekem ez az első végigjátszásnál probléma volt, mert az elején megtaláltam az egyik ilyet és nem lehetett varázslattal sem eltüntetni). A végén kapsz hozzá rúnát is, Urgasch (asszem) szellemétől, a sírból felszedhető lesz, de ezt el is mondja. Utána már tonnaszám gyárthatod a scroll-t, ha nem vagy varázsló.
"Ezek ilyen kékes szinüek,az a scroll nem jó ide,amit a druidás küldiben kaptam,az a pirosas szinü erőtereket oszlatja csak el." --> na pont erről beszéltem, ezt csak akkor lehet eltüntetni, ha már a quest-et csinálod épp, azaz a chapter 4-ben.2. Akrobatikát pedig Patty oktat, a chapter 2-től kezdve. Ő tanítja amúgy a lockpick level 3-at is (másnál nem találtam ilyen opciót), ami igencsak fontos a játékban.
(#105) jozsef11
Ha az Order harcosa/mágusa vagy, akkor NEM lehet 7. szint felett kardot tanulni. Ezzel én is megszívtam. De pont két gyűrűt lehet találni, ami 1-1 sword skill-t ad, level 9-nél már lehet egykezesként használni pajzzsal a kétkezes nagy kardokat is. -
-
BemAnyó
senior tag
akrobatika minek ? nekem már három akrobatika +1 gyűrűm van, egyik a harbour city ben a Nelsontól van, vagyis tőle lopták el, Cid feleségénél találod meg neki igazgyöngyök kellenek cserébe, utána menj Nelsonhoz azzal hogy vissza akarod adni, nem fogja kérni mert rossz emlékei lesznek tőle, és neked adja, de ezért is kapsz +xp, a titnánost nem tudom mert ott még nem tartok
-
AstorAnt
csendes tag
Tudtommal nem befolyásolja kovácsolás szintje ezt, de annyit tudok neked mondani hogy nekem max kovácsolással 5 anyagot bányász ki egy fejtőhelyből és nagy ritkán egy drágakövet.
fiATHaLON: Ha a mágiát szeretnéd elsajátítani, akkor a monasteryt célozd meg, ne a bandit campet. Ott lehet tanulni fegyver skilleket, aztán majd kiderül hogy a learning pontok elegek lesznek-e a csatamágusodhoz.De szerintem egy erős mágus és egy erős kardforgató, elég neccesen jön ki belőle.
emmm: köszi a segítséget, bár már Titan Axera váltottam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest