- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bargeszt
tag
válasz
madár840 #115 üzenetére
Ne a kapu alatt próbálj átmenni, hanem a falon keress egy ki nyílást amin átjuthatsz a másik helységbe. Nem esküszöm meg rá, de ha befelé mész akkor azt hiszem a bal oldalon, vagy a kapuval szemben a kövek közt.
Az egész játékban vannak ilyen kis nyílások, valahol nem is tudsz továbbhaladni ha nem találod meg. Én mindig tartok magamnál telekinézist, lebegést, és átváltoztató varázslatot. -
-
bargeszt
tag
Ja értem hol! Oké ezt benéztem.
Megnézem majd de nem kaptam semmit amivel a bariert szétütném. -
bargeszt
tag
A titkos járatot megtaláltam, de én feladtam mindenkit az inkvizíciónak így a lokális főnök mos az inkvizítoroknál csücsül.
Összeraktam a souldinkert. Nem volt egyszerű össze szedni a darabjait.Valaki nem tudja hol találom Eldric druida bácsit? Már bejártam szinte mindent újra de nem találtam.
-
bargeszt
tag
Ó én attól még nagyon messze vagyok! Még a druidát sem találtam meg. Most épp a kristálylemezeket gyűjtöm. Lassan haladok, de legalább kiszórakozom magam.
Pattyt, hogyan kell rábeszélni, hogy hagyja el a kocsmáját. El kéne vinnem a banditatáborba Bolturo-hoz, de ötletem sincs hogyan. -
bargeszt
tag
Megtaláltam a berserker kardot. Nem rossz kicsit nehéz volt hozzájutni.
A titán kardot hol találom? Vagy kovácsolni kell?
Ki tanít meg olyan magas szinten? -
bargeszt
tag
Nem tudja valaki lehet mágikus fegyvereket kovácsolni? Ha lehet akkor hogyan?
-
bargeszt
tag
Ha Alric-ot nem tudod legyőzni akkor arra van megoldás. Elsőre mindenképp leüt, a többi tanítványtól megtudod mért nem lehet legyőzni: mert van egy mágikus kardja. Nosza irány a kovács beszélj vele erről és ha meggyőzöd ad egy kardot ami keveset sebez de kinézetre olyan mintha nagyon nagyszerű lenne.
Ha beszélsz Dalmarral (nem biztos hogy ő adja az infót de úgy emlékszem) elmondja, hogy Alric szereti a bort és kicsit megalomán. Irány Alric jól leitatod borral(kell vagy három) és a végére adod az italt aminek a hatására elcseréli veled a fegyverét. (Ha van 25 ös erőd akkor használhatod is +1 vívás) Jöhet az újabb kihívás és már le kell tudnod verni.
Én ezt úgy csináltam, hogy mikor már majdnem leütött kiszaladtam az arénából (kiírta, hogy buktam a küldit) gyógyital be Alricot megtámadtam, levertem, elvettem mindenét. Mikor felkelt újra kihívtam, már csak egy bunkó volt nála és könnyen levertem.
Érdemes sokszor különböző mentéseket csinálni. -
bargeszt
tag
Nekem nagyon tetszik! A demó leragasztott a gép elé. Akadásmentesen fut és tényleg gyönyörű a grafika. Már csak azt volna jó tudni hogy mo.-n hol lehet kapni és mennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest