- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
Emlékeztek amikor írtam hogy Meizu m6-on valamiért csak mindig az app klónozott változata ment?
Hát kb 3-4 órás utánna kutatással kiderült hogy az Aptoide nevű app-al akad össze.
Igaz ehhez kellet egy Firmware újratelepítés+FR.
Ugyanis Ha FR útán a play áruházból tettem fel a PH! appot akkor jó volt, ám ha elkezdtem vissza rakni a meizu saját backup and restore módszerével az appokat.
Megcsinálta, ám közben nézegettem hogy amikor az appokat teszi vissza, az A betűs appoknál járva már be is hal az app.Úgyhogy megvártam még kész lesz, újra FR.
Ezútán már a listából a B betűs appokat kezdtem el visszállitani, aztán a C betűseket....
Végig jó volt az app.
Úgyhogy szinte mindent visszállitottam szinte, kivéve az A betűs appokat.Végül azokat meg elkezdtem egyessével felrakni, végűl így jutottam el oda hogy az Aptoide app okozza a gondokat.
Ha eltávolítom a megnevezett appot, akkor jó lesz az App.Így végűl szinte mindent visszatettem mentésből sokmindent, és a gond is megoldodott.
Úgyhogy elnézést kérek, ha azt feltételeztem hogy az app fejlesztője írt meg valamit rosszul.
Végülis ez nem szándékos user error volt?
Elnézést a kicsit hosszú írásért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Chromebox 3 Mini PC /I7-8550U/16 GB DDR4 Ram/SSD
- Új MSI Katana 17 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Kishibás Intel Core i9-14900 LGA1700 processzor - 1 év magyar bolti garival! (ALZA) -
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Asztali PC i5 7500 GTX 1660 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD