- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
ValGerald #15506 üzenetére
Igen, matek fakton voltam, de nem emelteztem. Egyetemen viszont semmit nem köszönhetek a faktnak, mindent itt tanultam meg. Analízisból, algebrából és diszkrét matekból sem nyújtott számomra semmiféle előnyt. Egyedül az ötös érettségit köszönhetem neki
Ha Miskolcra jönnél, akkor számíthatsz rám
-
válasz
tboy93 #15497 üzenetére
Köszönöm szépen a véleményeket mindenkitől, érdekes discussion alakult ki a két nyelvről az biztos. Számomra az út a Javahoz fog vezetni, még pedig azért, mert nem tudom úgy összerakni az órarendem, hogy C#-ot válasszak.
Bár nem gondolom, hogy a második féléves OOP tárgy nagy mértékben hatással legyen az életemre a jövőben, szóval azt hiszem hogy nem is igazán számít, jól van ez így. Első félévben úgyis C-t tanultunk, tehát az alapok mondhatni már megvannak.
-
válasz
ValGerald #15404 üzenetére
Miskolcon vagyok programtervező informatikus elsőéves, a matek az gáz, nagyon, de főleg csak a tanárok miatt
Mostmár 2. félévben mivel magam választhatom ki a gyakorlataim (első félévben nem lehetett, csak a mintát), így valamivel kényelmesebb lesz.
Nekem egy kérdésem lenne. Objektum orientált programozás tárgyon választani kell Java és C# között. Nincs tapasztalatom egyikkel sem igazából. Később a web nem igazán érdekelne, és a mobil fejlesztés sem, max iOS érdekelne... Azt hallottam, illetve láttam magam is, hogy Java-ra nagyobb az igény, legalábbis Mo.-n. Melyiket lenne érdemes választanom? Talán látszik, hogy tulajdonképpen fogalmam sincs, melyiket akarnám választani vagy melyik lenne megfelelőbb... Talán mindegy? Elvégre nem nehéz az átállás egyikről a másikra.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest