Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple iPhone 17 - alap
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bluetooth-headsetekről általában
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ValGerald
üzenetére
Miskolcon vagyok programtervező informatikus elsőéves, a matek az gáz, nagyon, de főleg csak a tanárok miatt
Mostmár 2. félévben mivel magam választhatom ki a gyakorlataim (első félévben nem lehetett, csak a mintát), így valamivel kényelmesebb lesz.Nekem egy kérdésem lenne. Objektum orientált programozás tárgyon választani kell Java és C# között. Nincs tapasztalatom egyikkel sem igazából. Később a web nem igazán érdekelne, és a mobil fejlesztés sem, max iOS érdekelne... Azt hallottam, illetve láttam magam is, hogy Java-ra nagyobb az igény, legalábbis Mo.-n. Melyiket lenne érdemes választanom? Talán látszik, hogy tulajdonképpen fogalmam sincs, melyiket akarnám választani vagy melyik lenne megfelelőbb... Talán mindegy? Elvégre nem nehéz az átállás egyikről a másikra.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Honor Magic 8 Pro 12GB/512GB / Garancia / One
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- Seasonic Prime PX-1300 1300W 80+ Platinum Garanciális!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB - Garancia: 2027.07.22
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS érintő i7-1260P T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /32",4K TrueBlack Glossy, Dual mode,G-Sync/ új, 3év IPon gar
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mostmár 2. félévben mivel magam választhatom ki a gyakorlataim (első félévben nem lehetett, csak a mintát), így valamivel kényelmesebb lesz.