-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex1969
újonc
A Google hozott kb. 10 találatot, a név alapján, és a loginella is az E-mail címe alapján. kiderült, hogy van yahoo-s, yandex-es és outlook-os és hotmail-es E-mail címe is. De nem derült, ki pontosan, hogy milyen közösségi oldalakra van beregisztrálva a facebook-on kívül. Egy program küldött egy excel listát, amelyen közel 200 találat volt az ő feltételezhető username-val - de ő azt írta az nem ő volt. ez a username ugyanaz, mint a gmail-es címében a saját beceneve + ww. lehet, hogy hagyom afenébe ezt az egészet, csak kár lenne érte, ha rossz dolgokba keveredne, mert ez egy jó nő.
-
axioma
veterán
Sztem a guglinal eleg sok emberre meg van az info. Bar persze nem nyilvanos es igy a jo, de egyreszt rengeteg ember a gmailt hasznalja email fioknak es a megerosito-visszaigazolo levelek oda mennek regisztraciorol; masreszt androidos app-ok rogton osszekotnek (sajna a gugli a csak androidra hasznalt cimemet is osszerendelte az email app, waze, linkedin fiokjaimmal), harmadreszt face-gugli belepes aktivalasa barhol mar egybol osszerendel...
A normalis weboldalaknal me'g belepessel/jelszoemlekeztetovel se lehet trukkozni, mert mar azt mondjak hogy vagy a cim vagy a jelszo nem jo; illetve hogy HA megvolt a cim akkor kikuldtuk ra a jelszot. Bar epp nemreg lattam valami oldalon ahol elmondtak, hogy ez nincs, az nincs, a harmadikkal tudtam belepni - persze mind sajat csak reg jartam ott, talan a lightake.com kockas oldal volt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ASUS ROG Strix G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, gyönyörű állapotban, dobozával
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ASUS Strix 980Ti DC3OC (EKFC blokkal, hátlappal)
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple 100% Akku
- Új HP Elitebook 840 G11 14" Intel Ultra 5 135U, 32GB DDR5, 512GB nvme, US bill, 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest