Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
alex1969
újonc
A Google hozott kb. 10 találatot, a név alapján, és a loginella is az E-mail címe alapján. kiderült, hogy van yahoo-s, yandex-es és outlook-os és hotmail-es E-mail címe is. De nem derült, ki pontosan, hogy milyen közösségi oldalakra van beregisztrálva a facebook-on kívül. Egy program küldött egy excel listát, amelyen közel 200 találat volt az ő feltételezhető username-val - de ő azt írta az nem ő volt. ez a username ugyanaz, mint a gmail-es címében a saját beceneve + ww. lehet, hogy hagyom afenébe ezt az egészet, csak kár lenne érte, ha rossz dolgokba keveredne, mert ez egy jó nő.
-
axioma
veterán
Sztem a guglinal eleg sok emberre meg van az info. Bar persze nem nyilvanos es igy a jo, de egyreszt rengeteg ember a gmailt hasznalja email fioknak es a megerosito-visszaigazolo levelek oda mennek regisztraciorol; masreszt androidos app-ok rogton osszekotnek (sajna a gugli a csak androidra hasznalt cimemet is osszerendelte az email app, waze, linkedin fiokjaimmal), harmadreszt face-gugli belepes aktivalasa barhol mar egybol osszerendel...
A normalis weboldalaknal me'g belepessel/jelszoemlekeztetovel se lehet trukkozni, mert mar azt mondjak hogy vagy a cim vagy a jelszo nem jo; illetve hogy HA megvolt a cim akkor kikuldtuk ra a jelszot. Bar epp nemreg lattam valami oldalon ahol elmondtak, hogy ez nincs, az nincs, a harmadikkal tudtam belepni - persze mind sajat csak reg jartam ott, talan a lightake.com kockas oldal volt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest