Hirdetés
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MWC 2026: Vitrinben itt a Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fordfairlane
üzenetére
A csak tárolt eljárással való API-s megoldás nem jó, mert közvetlenül a tábla adatait szeretnéd piszkálni, akkor borul az egész. Triggerekkel maga az adatbázis önmagában is megáll, nem kell tudni semmilyen API-t, hogy jól működjön, mert elrejti a piszkos részleteket, it just works.
Na mindegy, én is befejezem, mert semmilyen előrelépést nem látok egymás álláspontjának megértésében. Valószínűleg azért, mert én az alkalmazás helyett a DB irányából közelítem meg a problémát, s ez a kettő gyökeresen más szemlélet.

(#9924) fordfairlane: Async trigger? Szerintem ez nagyon megkavarná a dolgokat. Mi lenne akkor a tranzakcióval? Tényleg tök más szemmel közelíted meg a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintői5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Playstation 5 pro és PSVR 2 szett, kontoller töltő állmos minden kontollerhez
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest