- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
martonx #9684 üzenetére
Akkor nagyon félre értettetek, azt a repülős videót nem azért tettem be, hogy egyből azt akarom lemásolni. Azért linkeltem be, hogy azon a témában szeretném megtanulni a dolgokat , és ahhoz kellenek az alapok, mert nem biztos, hogy mindenre szükség van vagy épp még a c++on kívül másra is.
ÉS soha nem írtam , hogy egy hónap múlva vagy bármilyen közeli időben kész akarok lenni vele.Igen kaptam tanácsokat,de azokat nem tudtam hasznosítani.
Kaptam könyv linket, de nem értettem még belőle a dolgokat.
ÉS kaptam olyan tanácsokat is, hogy ha nem tudok programozni akkor kis programokat csináljak sokat.
Mintha azt mondanátok, hogy ha nem tudsz repülőt vezetni akkor repülj sokat akkor megtanulsz.ÉS az a baj, hogy ami számotokra egyértelmű és szerintetek segítség az egy abszolút kezdőnek nem biztos hogy az.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest