Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Üdv,
Én magamra vetítve írok neked választ. Javaslom, hogy kezdj C#-al konzolos felülettel. Írd be google-ba hogy c# jegyzet reiter, egy nagyon jó könyvet fogsz találni az első találatnál.
Nézz utána ezeknek:
változó,
ciklus,
elágazás,
kiíratás.majd ezek típusait, ezekből írj pici programokat. Pl: Irasd ki a neved 10szer a képernyőre. vagy. Írasd ki 13x ha az óra később jár mint 17:29. Ha nem akkor irasd ki hogy nyasgem.
Én javaslom a C#-os kezdést, barátságosabb mint a C++
Én speciel tanultam a C-t is, de ha már ezek a fent felsorolt dolgok sem mennek, akkor a mutatóknál eleveznél mint kishableány a korallzátony mellett 
Úgy talán könnyebben tudod rávetíteni a dolgokat a programozásra, hogy párhuzamot vonsz az élethelyzetekkel.
pl. ciklus: tesióra. 20 iskolakör. ott te vagy az i változó mindig egyel több köröd van kész. majd elérsz 20ig és befejezted, kész a 20 kör.
vagy: elágazás : ha jóidő van mész futni, ha nem akkor nem mész futni.
vagy: kiíratás: felemelsz egy táblát és kiírod hogy "imádod a programozást"

jobban nemtom elmondani, de így este 10 és fél óra meló után ennyio jutott eszembe

-
Te egyetlen könyvet nem olvastál végig az ajánlottak közül. Ha úgy lenne, nem írnál ilyen kérdéseket. Ez mindenki számára nyilvánvaló, és ezért nehéz már komolyan venni, amit csinálsz. Sőt, szerintem azt sem olvastad el rendesen, amit írtunk neked. Ha mégis, és ennek ellenére nem érted, akkor szerintem rossz lóra tettél.
Itt egy gyűjtemény könyvekből játékfejlesztéshez ([link]), de ehhez minimum nagyon erős C++, mellé jó matematika, ill. jó erős angol nyelvtudás kell.
Ja, ha már ZTE_lukyhoz hasonlítod a szitut: pont azt kaptad, amit ő. Könyveket, tanácsokat. Ő megköszönte, nekiállt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Apple iPhone Air - almacsutka
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Napelem
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Újszerű Asus 15,6"FullHD,10.gen.Core i7(8x3,7Ghz)MX330 2/4GB DDR5 VGA,Vil.bill,12-40GB/256-512SSD+HD
- BONTATLAN DOBOZOS LENOVO LOQ 17 // i7-13650HX // 24GB RAM // 1TB SSD // RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én speciel tanultam a C-t is, de ha már ezek a fent felsorolt dolgok sem mennek, akkor a mutatóknál eleveznél mint kishableány a korallzátony mellett