- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
1. természetesen nem kell szó szerint venni.
Viszont a "de miután mindenki a maga szerencséjének a pogácsa, úgy megy fejjel a falnak, ahogy neki jólesik", meg ilyesmi megjegyzések arra utalnak, hogy igazából mindenki rosszul tudja rajtad kívül, de hát így jártak, nem Te fogsz bajba kerülni.
Szerintem amúgy értetted elsőre is, amit írtam. 
2. az a baj, hogy tőled sem láttam egyértelmű igazolást azzal kapcsolatban, hogy max. 5 fős cég miért is ne használhatná a Visual Studio Community-t olyan termék fejlesztésére, amit eladni kíván (azért általában ilyen méretű CÉGNÉL is nyilván inkább ez az alapértelmezett helyzet, hogy ez a cél, ha már cég (nem mintha ne lennének kivételek, de ez az általánosabb)). Viszont azt állítod, hogy nem lehet ilyen körülmények között (eladásra szánt szoftver esetén) használni a VS C.-t szoftverfejlesztésre, hiába nem hisznek neked. Na de több arra utaló magyarázatot/idézetet láttam, ami miatt inkább lehetne eladni is a fejlesztett cuccot 5 főig, és használni a VS Community-t, mint nem, viszont utóbbi sem egyértelmű.
3. Szóval igazából az EULA sem egyértelmű, csak a magánszemélyekkel kapcsolatban:
https://www.visualstudio.com/en-us/mt171547.aspx
"Individual license. If you are an individual working on your own applications to sell or for any other purpose, you may use the software to develop and test those applications."
versus
"Organization licenses. If you are an organization, your users may use the software as follows:
[...]
If none of the above apply, and you are also not an enterprise (defined below), then up to 5 of your individual users can use the software concurrently to develop and test your applications."Na most a use szóból még nem következik, hogy el is adod a cuccodat, és hát a jognak elvileg ennél precízebbnek kell lennie.

Amúgy csak partvonalról akartam követni az eseményeket, mert én is kíváncsi vagyok, hogy végül is akkor mi is az igazság, de rossz volt látni ezt a magabiztos, de nem kellően informatív titokzatoskodást.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Besegít az AI a zöldségespultnál
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Üzletből,garanciával,MSI Alpha Gamer 17 Ryzen 9-7945 16mag-32Szál/32GB RAM/1TB NVME SSD/RTX 4070/4K
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Új Tenchnics A800 Bluetooth Hifi fejhallgató zajszűrővel.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Viszont a "de miután mindenki a maga szerencséjének a pogácsa, úgy megy fejjel a falnak, ahogy neki jólesik", meg ilyesmi megjegyzések arra utalnak, hogy igazából mindenki rosszul tudja rajtad kívül, de hát így jártak, nem Te fogsz bajba kerülni.