- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
mérnök infóra erősen ajánlott az emelet szintű matek és fizika. arra már nem emlékszem, hogy kötelező vagy csak ajánlott. az első héten rögtön szintfelmérő dogát írnak matekból és fizikából. mérnök infóra programozási affinitás nélkül menni erős ötlet, progmatra/progterv infóra meg felesleges próbálkozás. progterv az inkább matematika, mint programozás.
-
Jim-Y
veterán
Hát a kettő közül mindenképp a proginf, azért az sokkal nívósabb. Bár ez nem azt jelenti, hogy aki proginfet végez, az jobb, mint aki mérnökinfót. Ebben a szakmában erősen meghatározza a képesítésed a saját szorgalmad, magyarul nem a suli fog jó programozóvá tenni, hanem saját magad, illetve az, hogy mennyit foglalkozol a témával, mennyit gyakorolsz.
Én úgy mentem infó szakra, hogy előtte szinte semmit nem programoztam, és nem is nagyon érdekelt az egész, de nem volt jobb ötletem. Azóta megszerettem, és szívesen csinálom. A matekot viszont nemhogy megszeretni nem sikerült, hanem ha lehet még jobban megútáltam

Ha jó szakember szeretnél lenni, akkor képezd magad folyamatosan suli mellett is, de ha csak a papírt nézzük, akkor egy programtervező diploma nívósabb mint egy mérnökinfós, bár ez elég straigtforward de azért leírom

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Revolut
- További aktív témák...
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest