- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
MeghaL0L
addikt
válasz
Jester01
üzenetére
Valami hihetetlen szinten kezdő vagyok benne és itt azt feltételezik , hogy úgy jövünk ide, hogy tudunk programozni.(Ergó tanítás nuku, követelés meg az egekben, ez még harmat ahhoz képest amik szoktak lenni) Nyilván pofon egyszerű egy jártas kollégának, de nem nekem. Most kezdtem az egészet tehát kb halvány lila fogalmam sincs, hogy hogyan kell megcsinálni. Ha esetleg leírnád az egészet ( ha valóban olyan egyszerű , neked nem jelenthet gondot) akkor megérteném mit miért, mert bújnám a dolgot és belejönnék. Privátba, ha megtisztelsz az 5 feladat megoldásával, akkor azt megköszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen program, ami...?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest