- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MeghaL0L #10122 üzenetére
Ahogy elnézem, azt csinálja, hogy felajánlja minden nyelvnél az összes regionális variációt, plusz egy defaultot a default régióval - ennek persze csak akkor lenne értelme, ha egynél több variáció van (mint pl. az angolnál, ahol van UK, USA stb), szóval igazából nyugodtan válaszd az English (US)-t.
(#10125) bambano: a Windows szerintem még mindig nem ilyen okos, legjobb tudomásom szerint még mindig nincs normális UTF-8 support (lol).
-
bambano
titán
válasz
MeghaL0L #10122 üzenetére
hogy a visual studió miért kínál kétféle magyart, azt nem tudom, sose volt a kezemben.
a linuxok azért szoktak hasonlót csinálni, mert az egyik a régebbi, iso-8859-2 Latin2-es karakterkódolást használja, a másik az újabb utf-8-at. lehet, hogy a vs-nél is választhatod a cp1250-es (nem emlékszem pontosan) meg az utf-8-as kódolást.
-
válasz
MeghaL0L #6710 üzenetére
Már megoldották helyetted, csak nem akarod elolvasni.
Más: használja valaki -mondjuk Visual Basicben (én Progressben)- az MSCOMCTL.OCX nevű ActiveX csodát? Megnéztem a doksiját az MSDN-en, megnzitottam Object Viewerrel is. Próbálom beállítani a Value property-t, de meg se mozdul. Simán reagál pl. a láthatóságra(Visible), csak a lényeget nem csinálja.
-
Jester01
veterán
válasz
MeghaL0L #6701 üzenetére
Beolvasást, kiírást, if-et, változókat és alapműveleteket azért csak tudsz már használni, nem?
Például a 4.
double min = a;
double absmax = fabs(a);
if (b < min) min = b;
if (c < min) min = c;
if (fabs(b) > absmax) absmax = fabs(b);
if (fabs(c) > absmax) absmax = fabs(c);Az elsőt kivéve a többi is ilyen, csak egy halom egyszerű feltétel.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest