- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeghaL0L
addikt
Sziasztok!
Elsősorban azoknak a segítségét szeretném kérni akik WP8.1 -re fejlesztenek vagy értenek hozzá. Beraktam egy egyszerű map -ot. Azt szeretném megoldani , hogy csak Magyarország legyen alapból látható teljes egészségében (ezt sikerült, csak leírom, hogy teljesen legyen a kép) és ne lehessen innen elnavigálni sehova. Tehát gyakorlatilag a movingot kéne letiltani ami sikerült is, de akkor kompletten nem lehet "húzogatni" a térképet Magyarországon felül se. Tehát azt szeretném, hogy egy megadott kordinátán kívül ne lehessen menni.
Köszönöm.
-
MeghaL0L
addikt
Sziasztok!
Nem tudtok véletlenül valami egyszerű módot arra, hogy a programomba integrált térképen csak Magyarország legyen? Abban a formában, hogy természetesen ott van az egész térkép, de ha az user el akar császkálni akkor azt ne engedje, illetve Zoom out esetén is ugyan ez történjen, tehát "visszapattanjon" Magyarországra. Sok helyen láttam már ilyet. Azt már megoldottam, hogy indításkor bezoomoljon Magyarországig.
C# / WP 8.1
Köszönöm!
-
MeghaL0L
addikt
Sziasztok.
Adott egy HTML amely az izolált tárhelyen van. Szeretnék valami módot arra, hogy átkonvertáljam png-be. Eddig nem igen jártam sikerrel. Tudtok rá valami hatékony módot? (C# Windows Phone | spire.doc nem játszik ugyanis nem free.)
-
MeghaL0L
addikt
Sziasztok.
A következő a problémám amiben segítséget kérnék. Adott egy ToggleSwitch ami a fő ToggleSwitchem. Ennek van akár több al ToggleSwitch-e, tegyük fel három darab amire hatással kell lennie. (És fordítva is.)
Ahogy szeretném, hogy működjön: Ha becheckelem a fő TS-t akkor checkelődjön be az összes al TS-e az az a gyerekei. Ha csak egyet is kicheckelek az al TS-ekből akkor a fő TS-em is checkelődjön ki. Ez ugye így logikus.Erre tudnátok nekem mondani valami jó megoldást? Ugyan elértem ezt a folyamatot, de a 3. be-ki checkelésnél már nem hat ki a fő TS-em az al TS-ekre.
Remélem érthetően írtam le. Itt van két kép ami még segíthet. Ja és ez Windows Phone.Kicheckelt állapotban:
Becheckelt állapotban, amikor egyet kicheckelek. (Ezt kéne megoldani. Ha egyet is kiveszek, ahogy a képeken látjátok is, akkor a fenti nem változik).:
-
MeghaL0L
addikt
Sziasztok
Windows Phone platform esetén egy már éles üzemben működő applikáció új verziójának tesztelésére mit ajánlotok? Tehát hogyan lehet közvetlenül éles üzembe helyezés előtt még egyszer letesztelni az applikációt, pl. Beta tesztelés formájában. Nem találtam rá megoldást. (Volt amit írtak, de az meg nem működik, nincs olyan opciónk az éles verziónál, hogy felsoroljuk az e-mail címeket, meg amúgy sem világos, hogy mi lesz az éles Store-ban lévő app-pal, ha a következő verzióját rejtetten tesszük ki, eltűnik-e a Store-ból?
Köszönöm előre is!
Üdv
-
MeghaL0L
addikt
1,
void felcserel(int & a, int & b){
int seged;seged = a;
a = b;
b = seged;
}int main(){
int a, b;
cout<<"Csere elott:\n";
cout<<"a = "; cin>>a;
cout<<"b = "; cin>>b;felcserel(a, b);
cout<<"Csere utan:\n";cout<<"a = "<< a <<endl;
cout<<"b = "<< b <<endl;Egyesnél erre jutottam, jól lefut semmi probléma vele!
C++ -ba csináltam, kicsit jobban kanyitok hozzá.
Többi meg ennél könnyebb. -
MeghaL0L
addikt
válasz
Jester01 #6700 üzenetére
Valami hihetetlen szinten kezdő vagyok benne és itt azt feltételezik , hogy úgy jövünk ide, hogy tudunk programozni.(Ergó tanítás nuku, követelés meg az egekben, ez még harmat ahhoz képest amik szoktak lenni) Nyilván pofon egyszerű egy jártas kollégának, de nem nekem. Most kezdtem az egészet tehát kb halvány lila fogalmam sincs, hogy hogyan kell megcsinálni. Ha esetleg leírnád az egészet ( ha valóban olyan egyszerű , neked nem jelenthet gondot) akkor megérteném mit miért, mert bújnám a dolgot és belejönnék. Privátba, ha megtisztelsz az 5 feladat megoldásával, akkor azt megköszönöm!
-
MeghaL0L
addikt
Sziasztok. Lenne itt 5 feladat amit az Istenért sem tudok megoldani. 14 feladatot kaptam, amire megoldást kéne találnom, ebből 5 nem megy.
Ezek a kérdéses feladatok , amiket C-ben , C++-ban kéne megírni. De ha egy mód van rá akkor még is csak C-ben!:
1. Adott két egész szám, cseréljük fel őket segédváltozó használata nélkül és írjuk ki az új sorrendben! Útmutatás: Ha nem szabad segédváltozót használni, alkalmaz¬hatunk összeadást és kivonást, vagy a xor logikai műveletet. (-1000 ≤ a, b ≤ 1000)
2. Olvassunk be a billentyűzetről három egész számot. Írjuk ki őket növekvő sor¬rend¬ben! Útmutatás: Nem kell rendeznünk a számokat, csak kiírnunk a kért sorrendben. (-1000 ≤ a, b ≤ 1000)
3. Számítsuk ki a következő függvény értékét egy adott x (valós szám) pontban! (-1000 ≤ x ≤ 1000)
Útmutatás: Vigyázat, vannak értékek, amelyekre nem definiált a függvény. Ezekben az esetekben írjunk ki megfelelő üzenetet!
4. Határozzuk meg három adott valós szám minimumát és abszolút értékeinek maximumát! (1 ≤ a, b, c ≤ 1000)
5. Adott négy valós szám: a, b, c, d. Írjuk ki a négy számot az adott sorrendben majd, ha d 0, az a, c, b, d sorrendben, egyébként az a, b, d, c sorrendben! (-1000 ≤ a, b, c, d ≤ 1000)
Még 2 darab ezek kívül kérdéses, de dolgozom rajta, esetleg ha nem menne akkor leírom, de ha ez az 5 megvan már akkor is nagyon hálás leszek nektek érte!
Köszönöm!
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PowerColor Red Devil RX6700 XT 12GB eladó
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest