- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok!
Elsősorban azoknak a segítségét szeretném kérni akik WP8.1 -re fejlesztenek vagy értenek hozzá. Beraktam egy egyszerű map -ot. Azt szeretném megoldani , hogy csak Magyarország legyen alapból látható teljes egészségében (ezt sikerült, csak leírom, hogy teljesen legyen a kép) és ne lehessen innen elnavigálni sehova. Tehát gyakorlatilag a movingot kéne letiltani ami sikerült is, de akkor kompletten nem lehet "húzogatni" a térképet Magyarországon felül se. Tehát azt szeretném, hogy egy megadott kordinátán kívül ne lehessen menni.
Köszönöm.
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok!
Nem tudtok véletlenül valami egyszerű módot arra, hogy a programomba integrált térképen csak Magyarország legyen? Abban a formában, hogy természetesen ott van az egész térkép, de ha az user el akar császkálni akkor azt ne engedje, illetve Zoom out esetén is ugyan ez történjen, tehát "visszapattanjon" Magyarországra. Sok helyen láttam már ilyet. Azt már megoldottam, hogy indításkor bezoomoljon Magyarországig.
C# / WP 8.1
Köszönöm!
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok.
Adott egy HTML amely az izolált tárhelyen van. Szeretnék valami módot arra, hogy átkonvertáljam png-be. Eddig nem igen jártam sikerrel. Tudtok rá valami hatékony módot? (C# Windows Phone | spire.doc nem játszik ugyanis nem free.)
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok.
A következő a problémám amiben segítséget kérnék. Adott egy ToggleSwitch ami a fő ToggleSwitchem. Ennek van akár több al ToggleSwitch-e, tegyük fel három darab amire hatással kell lennie. (És fordítva is.)
Ahogy szeretném, hogy működjön: Ha becheckelem a fő TS-t akkor checkelődjön be az összes al TS-e az az a gyerekei. Ha csak egyet is kicheckelek az al TS-ekből akkor a fő TS-em is checkelődjön ki. Ez ugye így logikus.Erre tudnátok nekem mondani valami jó megoldást? Ugyan elértem ezt a folyamatot, de a 3. be-ki checkelésnél már nem hat ki a fő TS-em az al TS-ekre.
Remélem érthetően írtam le. Itt van két kép ami még segíthet. Ja és ez Windows Phone.Kicheckelt állapotban:
Becheckelt állapotban, amikor egyet kicheckelek. (Ezt kéne megoldani. Ha egyet is kiveszek, ahogy a képeken látjátok is, akkor a fenti nem változik).:
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok
Windows Phone platform esetén egy már éles üzemben működő applikáció új verziójának tesztelésére mit ajánlotok? Tehát hogyan lehet közvetlenül éles üzembe helyezés előtt még egyszer letesztelni az applikációt, pl. Beta tesztelés formájában. Nem találtam rá megoldást. (Volt amit írtak, de az meg nem működik, nincs olyan opciónk az éles verziónál, hogy felsoroljuk az e-mail címeket, meg amúgy sem világos, hogy mi lesz az éles Store-ban lévő app-pal, ha a következő verzióját rejtetten tesszük ki, eltűnik-e a Store-ból?
Köszönöm előre is!
Üdv
-
sirszevenap
addikt
1,
void felcserel(int & a, int & b){
int seged;seged = a;
a = b;
b = seged;
}int main(){
int a, b;
cout<<"Csere elott:\n";
cout<<"a = "; cin>>a;
cout<<"b = "; cin>>b;felcserel(a, b);
cout<<"Csere utan:\n";cout<<"a = "<< a <<endl;
cout<<"b = "<< b <<endl;Egyesnél erre jutottam, jól lefut semmi probléma vele!
C++ -ba csináltam, kicsit jobban kanyitok hozzá.
Többi meg ennél könnyebb. -
sirszevenap
addikt
válasz
Jester01 #6700 üzenetére
Valami hihetetlen szinten kezdő vagyok benne és itt azt feltételezik , hogy úgy jövünk ide, hogy tudunk programozni.(Ergó tanítás nuku, követelés meg az egekben, ez még harmat ahhoz képest amik szoktak lenni) Nyilván pofon egyszerű egy jártas kollégának, de nem nekem. Most kezdtem az egészet tehát kb halvány lila fogalmam sincs, hogy hogyan kell megcsinálni. Ha esetleg leírnád az egészet ( ha valóban olyan egyszerű , neked nem jelenthet gondot) akkor megérteném mit miért, mert bújnám a dolgot és belejönnék. Privátba, ha megtisztelsz az 5 feladat megoldásával, akkor azt megköszönöm!
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok. Lenne itt 5 feladat amit az Istenért sem tudok megoldani. 14 feladatot kaptam, amire megoldást kéne találnom, ebből 5 nem megy.
Ezek a kérdéses feladatok , amiket C-ben , C++-ban kéne megírni. De ha egy mód van rá akkor még is csak C-ben!:
1. Adott két egész szám, cseréljük fel őket segédváltozó használata nélkül és írjuk ki az új sorrendben! Útmutatás: Ha nem szabad segédváltozót használni, alkalmaz¬hatunk összeadást és kivonást, vagy a xor logikai műveletet. (-1000 ≤ a, b ≤ 1000)
2. Olvassunk be a billentyűzetről három egész számot. Írjuk ki őket növekvő sor¬rend¬ben! Útmutatás: Nem kell rendeznünk a számokat, csak kiírnunk a kért sorrendben. (-1000 ≤ a, b ≤ 1000)
3. Számítsuk ki a következő függvény értékét egy adott x (valós szám) pontban! (-1000 ≤ x ≤ 1000)
Útmutatás: Vigyázat, vannak értékek, amelyekre nem definiált a függvény. Ezekben az esetekben írjunk ki megfelelő üzenetet!
4. Határozzuk meg három adott valós szám minimumát és abszolút értékeinek maximumát! (1 ≤ a, b, c ≤ 1000)
5. Adott négy valós szám: a, b, c, d. Írjuk ki a négy számot az adott sorrendben majd, ha d 0, az a, c, b, d sorrendben, egyébként az a, b, d, c sorrendben! (-1000 ≤ a, b, c, d ≤ 1000)
Még 2 darab ezek kívül kérdéses, de dolgozom rajta, esetleg ha nem menne akkor leírom, de ha ez az 5 megvan már akkor is nagyon hálás leszek nektek érte!
Köszönöm!
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Mozilla Thunderbird
- Nintendo Switch 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged