- iPhone topik
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Ha erre gondoltál, akkor abban szerintem volt konstruktív javaslat bőven, még ha valaki magára is veszi. Szerinted hogy fognak tanulni az emberek a hibáikból, ha az égbekiáltó hülyeségekre nem hívjuk fel a figyelmüket? Amikor rámszólnak valamelyik topicban, ha valahogy sikerül tákolmányt összeállítanom, hogy vazze, ezt ne már így, mert undorító, akkor abból én azt is fel szoktam fogni, amit rosszul csináltam, nem csak besértődöm, mintha az óvodában lennénk. Szóval érted, még ha azt is kell olvasnia valakinek, hogy a kódja gány, akkor is SZERINTEM jobb, ha felhívják a figyelmet rá, hogy valamit szarul csinál, mert ha senki nem szól neki, akkor lehet, hogy nem is merül fel benne az igény a javulásra. Arról nem is beszélve, hogy azért a szakmailag érdekes kérdésekből is egyre kevesebb van.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Autós topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vicces képek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Új 2k Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb - 1Tb SSD/2-4 Év gari
- Új 2k Gamer PC Ryzen 7 5700/RX 6700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb - 1Tb SSD/750-850W 2-4 Év gari
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest