Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Ha erre gondoltál, akkor abban szerintem volt konstruktív javaslat bőven, még ha valaki magára is veszi. Szerinted hogy fognak tanulni az emberek a hibáikból, ha az égbekiáltó hülyeségekre nem hívjuk fel a figyelmüket? Amikor rámszólnak valamelyik topicban, ha valahogy sikerül tákolmányt összeállítanom, hogy vazze, ezt ne már így, mert undorító, akkor abból én azt is fel szoktam fogni, amit rosszul csináltam, nem csak besértődöm, mintha az óvodában lennénk. Szóval érted, még ha azt is kell olvasnia valakinek, hogy a kódja gány, akkor is SZERINTEM jobb, ha felhívják a figyelmet rá, hogy valamit szarul csinál, mert ha senki nem szól neki, akkor lehet, hogy nem is merül fel benne az igény a javulásra. Arról nem is beszélve, hogy azért a szakmailag érdekes kérdésekből is egyre kevesebb van.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Formula-1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Whisky topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest