- iPhone topik
- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
válasz
martonx #5966 üzenetére
Csak ajánlották a "problémám" általános leírásra a CMSt, de gondoltam, hogy semmi sem lesz ilyen kis méretű és hatékony, mint egy asp .net 4.0 minimál kód. Az üres DB 3MB, maga az oldal 1MB(persze ebből egy átlagos betöltés 100kb kb).
Benne minden funkció amit fentebb felvázoltam.
A tárhely terén nagyon simán ráböktél erre az oldalra. Ennyire tiszta a helyzet az ASP-s tárhelyek piacán?Róluk még nem hallottam és véleményt sem találtam a neten.
Végül is az ingyenes csomagjuk jó lesz egy darabig amíg be nem indul az oldal. A DB fog csak nőni, tehát tárhelyben sem kell pár száz megánál több. Az adatforgalom ami kritikus. Ahogy nézem itt is napi 3GB után lekorlátoznak. Na de hátha lehet velük egyezkedni. Valami spec csomagot majd megérdeklődök náluk, ha arra kerül a sor.
Minden esetre jobb alternatíva az eddig kinézett sandbox.proserver-nél. Ott csak ingyenes van és valszeg költöznöm kellett volna ha beindul az oldal. Amire meg a fentebb említett tarhely.eu-t néztem ki. De ott nem írják mekkora forgalomtól korlátoznak és kicsit drágább is az általad említettnél.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest