- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- Poco F7
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Bikkrom #5968 üzenetére
Pár helyen már hostingoltattam ASP.NET-et, és eddig velük volt a legjobb tapasztalatom. A Sandbox.proserver kb. használhatatlan. A tarhely.eu jó csak rohadt drága. Hostingoltam az ewima-nál is, ők is korrektek voltak, de az asphostpage olcsóbb náluk.
Szvsz magyarországon elég tiszta az asp.net hoszting piac, túl sok találgatni való nincs, hogy hol is hosztingoljon az ember.
Azért a napi 3Gb-be elég sok 100kb-os napi letöltés belefér. És ha jól optimalizáltad a kódodat, akkor minden látogatónak csak egyszer kell letöltenie az oldalad, utána szépen cache-elődnek a css-ek, js-ek. Nem tudom mennyire épültél rá a jquery-re, de én pont a napokban buktam bele mobil web fejlesztéskor abba, hogy a jquery egyszerűen túl nagy. minimalizálva 90kb.
Én per pillanat a xui.js-t használom helyette, ami minimalizálva 10kb.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- PS4 Pro 1Tb Destiny Edition Elado
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest