Hirdetés
- iPhone topik
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brown ügynök
senior tag
A másik, hogy honnan tudod, hogy amikor az eredeti karakterkódolású adatbázist latin9-es kódolással dumpolod, akkor az ékezetes karaktereket helyesen felelteti meg egymásnak?
Onnan, hogy kipróbáltam és működik. Bár az ő és ű hullámosan jelenik meg, de insert/update esetén már helyesen jelennek meg.
A harmadik, hogy nem elég, ha a html-ben odaírod a karakterkódolást, hanem az is kell hozzá, hogy ténylegesen azzal a karakterkódolással legyen elmentve a file.
Szerintem ezt én is írtam.
Egyébként helyesbítek, az adatbázist is UTF8 karakterkódolással kell létrehozni és akkor minden működik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Szemüveges topik
- Milyen routert?
- Futópadokról általában és az otthoni karbantartásuk
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Befutott az Anno 117: Pax Romana demója
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest