Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei P30 - kell ennél több?
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
pmonitor #20295 üzenetére
(na akkor kiadom magambol, ha mar csinaltam rajta code reviewet megnezni, hogy mi a baj)
ok raneztem bovebben a kodra, szoval ez egy
ami el lett nevezveList
MyHashSet<T>
nek, majd hogy ugy tunjon, hogy ket parametert hasznal, kreal egyPoint
classt. szoval ez szep meg jo, csak koze nincs a Sethez.mondjuk vannak szepsegek, ez a sor
if (list.Count != Count) list = new List<T>(this);
sor miatt semmit nem csinal, es ha nem lenne korabban a list inicializalva, akkor ennek hibat kene dobnia (hacsak C#nal nincs auto init listre mostanaban. Javaban ez a megoldas NullPointerExceptiont dob mert nem mukodik rendesen a vedelem, bar lehet compilation errort dobna, mert egyertelmuen elerhetetlen a kod, mivel a list. Count es a Count valtozo egy es ugyanaz ebben a kontextusban, Javaban meg erre par eve van automatikus check).reg lattam ennyire olvashatatlan kodot egyebkent. minden valtozo public / auto scope, hasonlo naming conventionert meg ahol en vegeztem az elso eves OO kurzuson mar automatikus fail jart (akkor is, ha a program egyebkent mukodott): nem azt csinalja a class mint amit a neve alapjan elvarnank, C style iterator inicializacio (nem hibas, de balesetveszelyes), magyar valtozonev (torl), roviditett valtozonev (torl), inkonzekvens valtozonev (myPt egy listanak?), inkonzekvens class scope valtozonevek (X, Y).
egyebkent minel tovabb nezem, annal szornyubb.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- SteelSeries Alias Pro XLR + RODE PSA1+ állvány
- Eladó egy használt Asus Vivobook Pro 15 OLED (K6502HE-MA030) laptop
- IPhone iPad Apple watch készülékek szervize.
- Dell XPS 15 7590, 15,6" 4K IPS Touch, i7-9750H CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, GTX 1650 VGA, W11
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest