Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
kétlem, hogy a magyar nyelv szókincse elégtelen lenne.
De nem a magyar nyelv szókincse, hanem a magyar nyelv szókincse mínusz ez ittenke. Legalábbis ebben a fórumban. Nyilván a saját webhelyemen nagyobb a mozgástér. De azért a valóság bármelyik szegmensét nem lehet ott sem leírni.
De hogy maradjunk az itteni fórumnál, én azon is csodálkozom, hogy ez a posztod megmaradhatott. Ha én írtam volna, akkor lehet, hogy nem maradt volna meg...De pl az önkiszolgáló kasszák esetén sem értem, hogy miért nem jutott senkinek az eszébe az, hogy legkésőbb a nyugta nyomtatása előtt árucikkenként összesítenék a darabszámot. Csak ezzel mennyi papírt meg lehetne takarítani országosan? Hozzáteszem, hogy ezt nem csak az önkiszolgáló kasszákra, hanem a hagyományos pénztárakra is lehetne alkalmazni. Összefutottam olyan pénztárossal is, aki 14 darab táblás csokit egyesével csippantott le(úgy, hogy én 2 x 7 - es sorba készítettem elő neki). Na, aaz ilyeneket is kiszűrhetné a program. Azért nem mind1, hogy 14 sorba nyomtatja ki a gép, vagy max. 2 sorban. Közben meg a takarékoskodásról csevegnek az okosok(elektromos autó, zöld energia, szelektív hulladék gyűjtés stb...).
Mondjuk ezt pont le lehet írni itt is sztem. Nyilván olyant nem írok le, amit nem engednek meg, mert annak poszt törlés + kitiltás az eredménye.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest