- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12T - egytucat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Rat.Sand #19526 üzenetére
Hát a kutya rúgjon meg.. szóval a szavak magyar szavak, abban nincsen tévedés, és van a szavak között kohézió, ami mondattá építi őket, de hogy a közölt mondatnak milyen kohéziója lehet a feltett kérdéssel, azt nem sikerült felfognom.
A Windows Task View virtuális desktopokat jelenít meg. Létrehozok 2 desktopot, mert laptop képernyőn 1 desktopon nem férnek el kényelmesen a megnyitott alkalmazásaim. A desktopok között szeretnék váltani. Azt megtehetem, hogy a task view gombot bekapcsolom a tálcán, és mindig villog a képembe bele a task view váltás animációja, amitől a szemem folyik ki. Sajnos úgy elszenvedem a skizofréniára tanítás összes gyötrelmét. Mert annyira borzalmas az az anim. Nekem egy olyan gomb kellene, ami például jobbra nyíl / balra nyíl, és váltogatok a desktopok között. Szemkíméletesen.
A célszoftver még okés lenne, akár én megírom, de hogy az MI, meg fordítás, meg megszólaló hang hogy jönnek ide, egyszerűen csak magas nekem.
Ha legalább április elsejét írnánk, akkor érteném. Így most nem értem. Pedig én már sok dolgot nem értettem..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Riasztó topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest