- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Garmin topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Rat.Sand #19526 üzenetére
Hát a kutya rúgjon meg.. szóval a szavak magyar szavak, abban nincsen tévedés, és van a szavak között kohézió, ami mondattá építi őket, de hogy a közölt mondatnak milyen kohéziója lehet a feltett kérdéssel, azt nem sikerült felfognom.
A Windows Task View virtuális desktopokat jelenít meg. Létrehozok 2 desktopot, mert laptop képernyőn 1 desktopon nem férnek el kényelmesen a megnyitott alkalmazásaim. A desktopok között szeretnék váltani. Azt megtehetem, hogy a task view gombot bekapcsolom a tálcán, és mindig villog a képembe bele a task view váltás animációja, amitől a szemem folyik ki. Sajnos úgy elszenvedem a skizofréniára tanítás összes gyötrelmét. Mert annyira borzalmas az az anim. Nekem egy olyan gomb kellene, ami például jobbra nyíl / balra nyíl, és váltogatok a desktopok között. Szemkíméletesen.
A célszoftver még okés lenne, akár én megírom, de hogy az MI, meg fordítás, meg megszólaló hang hogy jönnek ide, egyszerűen csak magas nekem.
Ha legalább április elsejét írnánk, akkor érteném. Így most nem értem. Pedig én már sok dolgot nem értettem..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Jövedelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós kamerák
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest