- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
cog777
üzenetére
Jött az új ember, és megfogalmazott egy aggódást a chatgpt és társai kapcsán, hogy ugyan miféle jövő vár a programozói szakmára?
Talán kommunikációs hibát vétettem azzal, hogy ezt nem fogalmaztam meg azonnal hozzákapcsolva, az lehet. De a lényeg annyi volt, hogy ha valaki előre el akarja dönteni, egyáltalán jó ötlet lehet-e neki az IT / programozás felé menni mindenféle hátszél nélkül, kezdetben mérje le csak azt, szellemileg bírja-e a terhelést. Elvégre chatgpt vagy sem, a tényleg jó kóderre akkor is szükség lesz, a chatgpt nem tudja saját magát megírni. És ahhoz egy hardver közeli nyelv a jó. Én anno assembly-vel kezdtem, de annak abban az időben az volt a lényege, hogy 8088..286-osokon ott volt a printer port, lehetett ledeket villogtatni rajta, volt egyszerű módja megérteni a gyakorlati történést az absztrakt dolgok mögött. Ma az ahhoz legközelebbi a mikrovezérlők, mindenféle dev boardok, és azok jelenkori fejlesztői környezete jellemzően C. Nem azért javasoltam, mert muszáj jelleggel elektronika felé akarnék küldeni egy kezdőt. Viszont egy kicsit abba belekóstolni egészen biztosan meg tudja mutatni, ha neki annyira problémamentes a programozói világ, hogy semmi szükség az aggodalmaira.
Szóval miért is no go zóna a C egy kezdőnek?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dacia topic
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Dell Pro Plus PB14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- FIFA 16 Playstation 4
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4127, 100% AKKSI
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest