Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
totron
üzenetére
Jóvanna, ha már nagyon a torkomat harapnátok érte keresztül, had mutassak rá, hogy a C90 a listám első eleme volt. Mindjárt utána ott voltak a C#, a PHP, és a teljes webes front end világ klasszikusai. Nem tudom, miért kellett az elsőnél leragadni, végig linkeltem én mindent. Akinek nem tetszik az első, nem kötelező ott ragadni.
Ja hogy miért azt írtam elsőre? Mert annak legalább lenne jelentése, ha valaki azt is lenyeli elsőre. Akkor tuti van elég jó feje hozzá, hogy jövője legyen az IT-ben. Ha akárhová is kerül. A többiről ugyan az nem mondható el. Pythonnal kezdeni? Nem jelent az semmit. Hamis önbizalom. Az minden, amit a pythonnal kezdés ad. Peace.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs