- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
dabadab? Már vártam, hogy mikor kerül elo , hogy már régebben is probálkoztam és nem jutottam elöbbre téma, és ez egy ilyen 22es csapdája, mert azota nem volt senki sem aki segitett volna és minden alkalommal kénytelen voltam feladni a dolgot, mert egyedül nem haladtam sehova , ha nincs aki elmagyarázná a dolgokat vagy seghiteni azon a modon megcsinálni a dolgokat ahogy nekem megfelelő..
coco2: megkérdeztem és ezt a választ adta a 64bites dologra :
Yes, the code I provided should be compatible with both 32-bit and 64-bit architectures. The code uses the standard C++ data types, which are designed to be platform-independent.
That being said, there are some considerations you may need to keep in mind when compiling and running the code on a 64-bit platform. For example, you may need to make sure that you are using the appropriate version of the DirectX SDK and that you are linking against the correct libraries for your platform.
In general, it's always a good idea to test your code on both 32-bit and 64-bit platforms to ensure that it works correctly in all environments.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Lexus, Toyota topik
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macska topik
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest