- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
fatal`
üzenetére
Köszönöm, én is gondoltam erre, sőt ki is próbáltam, de nem eszi meg, Kotlinban írom, és Dagger Hiltet használok, ami alapból panaszkodott, hogy generikust nem tud példányosítani, de ha nem lesz jobb megoldás, akkor lehet kicsit gyúrom még, és akár működhet is.
dabadab: Azt hiszem értem, tehát saját környezetben ilyesmire gondoltál?
Lenne egy interface, aminek 1 definíciója van, a getList ami egy generikus csoda lenne, és ahány listám lenne, annyiszor valósítom meg ezt az interface-t, csak különböző listákat adok vissza. A dialog meg egy interface típust vár, amibe bele tudom rakni bármelyiket.service osztályt azért gondoltam többször implementálni, mert maga az apit kezelő osztály egy interface, amit nem én valósítok meg, csak a függvényeit hívom, bár lehet meglehetne azt is oldani, amit te mondtál, sőt... függvényt is át lehetne neki adni paraméterbe, szóval ez még akár működhet is, illetve minden lista típusban csináhatnék egy filter függvényt, amit lehetne hívni, ha keresni akarok bármiben
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest