- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ezekiell
üzenetére
Munka mellett szerintem is lehetetlen, főleg, ha semmi előképzettséged sincs. Nem tudom, hogy itt adnak-e házit, ha nem az elég gáz, ha igen akkor napi kb. 2óra +ra számítani kell.
Egyébként most kezdtem el az újratervezés programban a tananyagot, elég korrekt a videó sorozat, még úgyis van benne új dolog, hogy több mint fél éve tanulok fizetős suliban, illetve pti szakon egyetemen már 2évem kész van. Elég jól meg fogják szűrni ezzel, hogy ki veheti majd igénybe a támogatást. Szerintem a jelentkezők (gondolom 100ezer+) 95%-a simán le fog morzsolódni, a maradékot meg majd olyan feltételekkel fogják redukálni, hogy nagyon nehezen juss a támogatáshoz. Ami egyébként várható is, mert az állam se hülye, hogy milliós képzéseket osztogasson több tízezer embernek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest