- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
[link] valaki rá tudna nézni erre? A probléma az, ha a bejelentkezésre kattintok, akkor ezt a hibaüzenetet kapom: Az oldal nem működik, a(z) localhost túl sokszor irányította át. Az addig oké, hogy a loginFormSubmitController-nél van a hiba, de azt nem értem, hogy miért fut le annyiszor, hogy ezt a hibát kapom.
-
válasz
martonx #14337 üzenetére
Hát úgy nehéz röhögni valamin, ha nem érted, hogy min röhögünk. Így már értem, hogy mi volt a nevetség tárgya, nem kaptam fel a vizet csak nem értettem mi a probléma.
Ezekiell: tudom, hogy a frameworkok ismerete/használata elkerülhetetlen és a későbbiekben rá is fogok állni a tanulására, csak előbb szeretném az alapoknál kezdeni.
-
Most nem értem, hogy mi a baj azzal, ha nem akarok keretrendszert használni.
nem az érdekel, hogy gyorsan meglegyen, hanem, hogy tanuljak, gyakoroljak vele. Annak sok értelmét nem látom, hogy az előre megírt fv-eket használom, aztán azt se tudom, hogy mi mit csinál, miért csinálja. -
válasz
martonx #14319 üzenetére
Natívban szeretném megoldani. De eddig javascripttel próbáltam viszont az a bajom, hogy ugye a main contentbe van mindig valami, és én a display:block/none és az append-el próbálkoztam, de az nem jó. Ha az innerhtml-el kiürítem a tartalmát, akkor meg le kell clónoznom előtte, ez gondolom nem egy elegáns megoldás.A natívat azért eröltetném, hogy tanuljam.
-
Olyan problémám lenne, hogy adott egy navbar amin van pl egy login hivatkozás. A login.php-ban benne van a form és ezt akarnám behúzni a login hivatkozásra kattintva, úgy, hogy a main contentembe rakja be a login.php tartalmát.
így építeném fel a honlapot:
van egy layout.php, ez szolgálja ki minden más php fájlnak a css/bootstrap/javascriptjét, ami így épül fel:
header-> ide van behúzva a header.phpmain->ennek kellene minden egyes hivatkozás kattintásnál változnia (tehát ha a login hivatkozásra kattintok akkor jelenítse meg a login.php tartalmát, ha a regisztrációra, akkor a register.php tartalmát és így tovább).
footer->ide van behúzva a footer.php
esetleg valami ötlet rá, úgy, hogy egy kezdő is megértse? Vagy natív javascripttel vagy php-val.
a célom ezzel az lenne, hogy ne kelljen minden php fájlhoz belinkelni a css/bootstrap/javascript fájlt, hanem a layout.php-n keresztül automatikusan megkapják azt.
-
válasz
Create. #14305 üzenetére
Lejárt a szerk.
Azt viszont nem tudom megérteni, hogy egy ilyen dologgal foglalkozó cég, hogy a francba nem képes arra, hogy normálisan megjelenjen. Se az ipademen, se a macbook airemen nem jelenik meg az oldal (a telefonról nem is beszélve).
Fent a menüben a hamburgermenü+navigáló gombok épp hogy klikkelhető, ipaden már az sem... -
válasz
Ezekiell #14304 üzenetére
Munka mellett szerintem is lehetetlen, főleg, ha semmi előképzettséged sincs. Nem tudom, hogy itt adnak-e házit, ha nem az elég gáz, ha igen akkor napi kb. 2óra +ra számítani kell.
Egyébként most kezdtem el az újratervezés programban a tananyagot, elég korrekt a videó sorozat, még úgyis van benne új dolog, hogy több mint fél éve tanulok fizetős suliban, illetve pti szakon egyetemen már 2évem kész van. Elég jól meg fogják szűrni ezzel, hogy ki veheti majd igénybe a támogatást. Szerintem a jelentkezők (gondolom 100ezer+) 95%-a simán le fog morzsolódni, a maradékot meg majd olyan feltételekkel fogják redukálni, hogy nagyon nehezen juss a támogatáshoz. Ami egyébként várható is, mert az állam se hülye, hogy milliós képzéseket osztogasson több tízezer embernek.
-
-
válasz
janos1988 #14118 üzenetére
Bármilyen suliba megy az ember, sokat kell gyakorolni sulin kívül is. Az egyetemmel levelező formában az a bajom, hogy ott az anyag aztán vagy megérted vagy nem magadtól, mert el nem magyarázza senki. A webler teljesen jó, igaz házit nem nagyon adnak, viszont arra jó, hogy tudjam miket kell néznem, pár olyan honlapot mutattak, aminek a létezéséről sem tudtam . Mellette elő vagyok fizetve a letscode-ra is. Nem a szorgalommal van bajom, hanem hiányzik az útmutatás, illetve nem tudom, hogy hol van az a szint, amikor már elkezdhetek állást keresni juniorként. A hardskill úgyis munkahelyen fog jönni. Próbálok majd portfóliót is csinálni, egyik haveromnak építgetek honlapot, amiket tanulok azt próbálom beletenni majd. De visszatérve a green foxra szerintem én is hagyom. Még a brainig hubot néztem, talán őket megérné választani, de ők meg majd ősszel indítanak megint 3+6hónapos weblapkészítő képzést, ami nem ilyen bootcamp stílusú.
-
Sziasztok!
Jelenleg webprogramozást tanulok a webler oktatóstúdió keretein belül és érdekel is, főleg a frontend része. Viszont most láttam, hogy online lehet a greenfoxnál vagy progmastersnél java fullstack-et tanulni intenzív 5-6hónapos képzésben. Mi a véleményetek erről a képzési formáról? Junior szinthez elég? Egyetemen pti levelezőn szakon 4féléven vagyok túl, de sajnos itt mindent magamnak kell utánajárni, ami vagy sikerül vagy nem, ezért is gondolkodom egy ilyen intenzív tanfolyamban, hátha segítség lenne az egyetemhez is.
köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Egyedi ékszerdobozka
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest