- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Én C/AL valamint AL, .NET (C#) vonalon mozgok viszonylag stabilan. Itt már elmondhatom hogy nem vagyok Junior mert önállóan is nagyobb projekteken dolgozok.
Most kezdtem el Udemy-n a Laravelt mert van egy megrendelésem, akkor már miért ne ugranék neki valami újnak, legalább használom is amit elmakog az ember.
MVC amúgy is kimaradt az életemből.Te is ahogy Én is elmondhatjuk magunkról hogy a munkánk egyben a hobbink is
Én nem ritkán felkelek hajnali 3-4 kor (ha egyáltalán alszok ilyenkor) hogy megálmodtam a megoldást, és azonnal nekiállok implementálni a megálmodott kódot.
Egyetértek azzal hogy kizárólag Udemy-vel nem lesz senki nagymenő programozó, de azért azt hozzátenném hogy az alapokra, és a nyers dokumentáció olvasás helyett egy életképes alternatíva jó áron, kellemes példákkal amiket később is lehet hasznosítani.
#14226) Ezekiell : Nekem körülbelül 1 év kellett hogy átlássam a kódot, és gány munkával meg tudjam csinálni amit kér az ügyfél. Munkahelyváltás kellett hozzá ahol van mellettem Senior, az előző helyen sajnos az volt a probléma hogy nemigen tudtam kérdezni senkitől realtime, így magamra voltam utalva...
De mi szoftverfejlesztők, örök életünkben tanulni fogunk, és muszáj hogy nyitottak legyünk az újra. Microsoft ERP-jénél pont most zajlik le egy ilyen folyamat, amelyik cég nem követi az csődbe megy néhány éven belül...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házimozi belépő szinten
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest