Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fabri07
üzenetére
Én sosem értettem az olyan embereket akik divatból mennek programozóképzésre.
Ezt vagy akarod csinálni, és akkor mész előre, vagy nem akarod csinálni, csak hallottad, hogy menő és jól fizet, de mivel nem akarod csinálni igazán, neked szenvedés lesz, és annyira nagyon jól sem fog fizetni.
Én már gyerekkoromban tudtam, hogy programozó leszek és pont. Középsulis koromban minden programot meg akartam bütykölni, érteni akartam, hogy működik, és mit lehet benne megváltoztatni, átírni, aztán később, hogy hogyan lehet hasonlót, vagy jobbat, sajátot írni, hogyan lehet szervereket csinálni, IP címek, portok, PHP, adatbázis, kilogikázni dolgokat.
Aztán elmentem ELTE proginfóra, de nem végeztem el, mert engem a programozás érdekelt, nem a matek és egyéb dolgok.
Azóta köszönöm jól vagyok, jelenleg még nem értem el azt a határt ahol a diploma hiánya korlátoz, és nem panaszkodom a fizetésre sem, és ahogy egyre több év tapasztalatom lesz, egyre kevésbé fog számítani a papír hiánya.
Persze, most nem azt akarom javasolni, hogy senki ne menjen egyetemre, de ehez a pályához kell egy elhivatottság, ezt nem lehet éveken keresztül érdektelenül gyűrni, mert kiégsz.
Nulla tapasztalattal fontos a papír, az egy belépő az első munkahelyedre, de nem igazán az a papír fogja meghatározni, hogy hová jutsz el a szakmában, hanem az érdeklődés, és a szorgalmas tanulás.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Star Trek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Optoma UHD 38x , 4K projektor , 2026.7 hoig garanciaval
- Gamer PC - i5 12400f, RX 6900 XT és 32gb RAM + GARANCIA
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Dell Vostro 3510 /i5-1135G7/16GB/256GB M.2/WIN11/Magyar bill./Jó akku/
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest