Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Google Pixel topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
PROHARDVER! témák
IT café témák
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Nem mondtam, hogy azt kell, azt mondtam, hogy legyen egy cél, amit el akar érni és annak mentén induljon el platform és nyelv irányába. Lehet ez a cél kicsi vagy nagy, ez már egyéni izlés kérdése. Ez mellett persze kell az elmélet is és lehet ezt párhúzamosan is vinni, de én így csinálnám (és csináltam is 20 évvel ezelőtt, amikor kezdtem).
Még mielőtt elkezdődne a kinek a nagyobb verseny, ez csak az én véleményem, másnak lehet más, nincsen nálam a bölcsek köve.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest