- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- 10 VI 16
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék a következőkkel kapcsolatban:
Sajnos nem találtam "programozás zöldfülűeknek" vagy hasonló topicot. Most kezdenék tanulni programozni, autodidakta módon (tudom, ez nem a legjobb, mert több szükség van info'mérnökre a piacon). De mégis, mi az, amit egy full kezdő embernek oda adnátok, hogy tanuljon meg (nem csak programnyelv, hanem olyan elméleti alapvelő információk, doksik ami alapján biztosan megérti miről van szó, hogy kell azt csinálni, hogy jó legyen). Még nem választottam nyelvet, ismerősi körökben javarészt a C-t ajánlják, mert az az alap. Ti hogyan építenétek fel az ismereteket egy teljesen kezdő embernél, mivel kezdjen, mi az ami esszenciálisan szükséges, hogy jó minőségű programot hozzon létre. Mik az alapelvek?
A válaszokat és segítségeteket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest