Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple Watch
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- One mobilszolgáltatások
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Távoli asztali programot szeretnék írni visual studio-ban. Rengeteg leírás van hozzá és már példák alapján sikerült is összehozni.
Ami viszont nekem kellene az az hogy ne kelljen tűzfalat nyitni hozzá. Ez valami NAT-olás dolog lehet, de nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Olyasmi megoldást szeretnék mint a teamviewer ami át megy mindenen.
Tehát lenne egy központi szerver rész amire feljeletkeznek a kliensek és én távolról látnám a képernyőjüket (mjpeg stream megoldást találtam) és egeret, billt tudnék vezérleni távolról.
Szóval mi is az a hálózati dolog amitől nem kell portot nyitni?
Hogyan működik ez többszörösen natolt hálózatokon? (pl mobilnet ahol nincs saját külső ip és pluszba még egy routeren is át kell menni)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen széket vegyek?
- Két kézzel markolt a "bling-zsákba" a Thermalright
- Xbox Series X|S
- Hálózati / IP kamera
- Milyen autót vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Könyvajánló
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest