Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Milyen USB töltőt vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Távoli asztali programot szeretnék írni visual studio-ban. Rengeteg leírás van hozzá és már példák alapján sikerült is összehozni.
Ami viszont nekem kellene az az hogy ne kelljen tűzfalat nyitni hozzá. Ez valami NAT-olás dolog lehet, de nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Olyasmi megoldást szeretnék mint a teamviewer ami át megy mindenen.
Tehát lenne egy központi szerver rész amire feljeletkeznek a kliensek és én távolról látnám a képernyőjüket (mjpeg stream megoldást találtam) és egeret, billt tudnék vezérleni távolról.
Szóval mi is az a hálózati dolog amitől nem kell portot nyitni?
Hogyan működik ez többszörösen natolt hálózatokon? (pl mobilnet ahol nincs saját külső ip és pluszba még egy routeren is át kell menni)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Robogó, kismotor
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Corsair Elgato Stream Deck Mini
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 236V 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest