- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaripeti
aktív tag
Sziasztok. olyan problémám van, hogy a DVD iro/olvasom nem olvassa be a lemezeket azóta, mióta ujra lett telepitve a windows. Ezt régen is többször csinálta, de nem minden lemeznél. Ez egy NEC DVD RW ND 3550A . Berakom a lemezt, nézem a sajátgépbe, érzékeli, kiirja, hogy látja, de mikor rákattintok, azt irja ki, hohy: "A windows nem tudja olvasni ezt a lemezt.A lemez lehet, hogy sérült, vagy olyan formátumot használ, amely nem kompatibilis a windows operácios rendszerrel".
Több lemezt is kiprobáltam, mindegyiknél ezt irja. Már töröltem is az eszközkezelőböl, utánna vissza, akkor is ezt irja. Lehet, hogy meghalt? Még talán garanciális. De miért pont most a windows ujratelepitése után?
Feltelepitettem már a NEC Drive Firmware-t is , de az sem hozott eredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest