- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Új színváltozatot kapott a Redmi Note 14 Pro+ 5G
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
kovaripeti #2519 üzenetére
Nem hinném hogy a 3550A még garis, hiszen már több mint két éves modell...
Egyébként 4571A-mmal is történnek hasonlók, bár nekem elkezdi néha olvasni, csak beáll vele, legalábbis a ricoh lemezekkel, a MCC lemezeket majdnem hibátlanul olvassa... Szerintem ezekben gyengül az olvasó optika, és a világosabb felületű lemezeket egyre gagyibban olvassák... Soha többet NEC. -
Skodry
aktív tag
válasz
kovaripeti #2519 üzenetére
keress egy régebbi NEC Drive Firmware ha az sem jó akkok vissza gariba
-
PPeter
addikt
válasz
kovaripeti #2504 üzenetére
Többszörösen is. Távolítsd el az Alcoholt és minden más hasonló programot. Majd az eszközkezelőből távolítsd el azt az ATA/SATA kontrollert, amin az író ló, és indítsd újra a gépet. Utána próbálj írni - de ne használd az Alcoholt, teljesen értelmetlen, csak a baj van vele, inkább a Nero vagy az ImgBurn programot javaslom.
-
PPeter
addikt
válasz
kovaripeti #2502 üzenetére
-
kovaripeti
aktív tag
válasz
kovaripeti #2309 üzenetére
oké megcsináltam, úgy néz ki, hogy ez most jó, de arra jöttem rá, hogy amiket én szoktam felvenni kamerával, és firewire kábellel rárakni a gépre dv formátumba, és ezt szoktam kiírni nero visio--> dvd videon, az jo szokott lenni, csak inkább azok, ha leveszek valamit /torrentről/ AVI formátumba, és azt írom ki nero vision-->DVD video-val egyszerre lemezre, hogy asztalin meg lehessen nézni.Ezekkel van a gond. Na de ezt most megjegyeztem, és ha leveszek valamit megint, akkor ugyan így írom azt is ki, és majd meglátjuk. Na de akkor minek van a nero vision-->DVD-video alkalmazás? Miért kell így megkeverni? Vagy ha ugy akarom kiírni, akkor még ennél is erőssebb gép kellene? Vagy az úgy senkinek nem jo, hogy egyből avi-ből-->dvd?
-
PPeter
addikt
válasz
kovaripeti #2307 üzenetére
Így van, a merevlemezre dolgoztasd. Kiírni meg a Neroval vagy pl. az Imgburn programmal tudod. De szerintem erre 10 mp alatt magad is rájöhetnél, tessék bátran gondolkodni.
-
PPeter
addikt
válasz
kovaripeti #2305 üzenetére
Csak akkor tudok segíteni, ha logikusan megyünk végig a hibalehetőségeken. Próbáld ki úgy, hogy a Nero Vision ne írja ki egyből a lemezt, hanem a konvertált kész filmet Te magad írd a Neroval és kapcsold be a visszaellenőrzést - ami az írász követően összehasonlítja a kiírt adatokat a forrással, hogy pontosan az került-e a lemezre, aminek kellett volna. Az írási sebességel is érdemes játszadozni, DVD-Video lemezeket nem feltétlenül érdemes maximális sebességgel pörkölni.
-
PPeter
addikt
válasz
kovaripeti #2303 üzenetére
Hát hogy mielőtt kiíratod az átkonvertált filmet, a PC-n belenézel, hogy ott jól lejátszható-e?
-
PPeter
addikt
válasz
kovaripeti #2301 üzenetére
Lehet rossz a konverzió is - a PC-n bele szoktál nézni, mielőtt kiírod, hogy jó lesz a konvertálás? -, de valószínűleg az a baj, hogy túl gyorsan írod és az asztali lejátszód érzékeny a lemezekre.
-
PPeter
addikt
válasz
kovaripeti #2298 üzenetére
Milyen sebességgel írsz és milyen lemezre? Az írás utáni visszaellenőrzést (összehasonlítást) szoktad használni, az nem jelez eltérést az adatokban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Új színváltozatot kapott a Redmi Note 14 Pro+ 5G
- LEGO klub
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Ukrajnai háború
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Gigabyte 120GB SSD 10db egyben eladó átlag 90% felett
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest