Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Facebook nekem csak addig lassítja, amíg bekapcsoláskor letölti a dolgokat, mivel úgy állítottam be, hogy kikapcsolt kijelző mellett a wifi-t is lője ki, aztán ha benyomom a kijelzőt, akkor úgy 1-2 percre megfogja, amíg meg nem érkezik 10 értesítés arról, hogy jött új üzenet, amit már 1 napja láttam és rég válaszoltam is rá. Utána nincs gond, nem szabad elfelejteni, hogy mennyibe került és úgy már messze nem olyan rossz amit tud. Egyáltalán nem érzem azt, hogy na már megint várni kell rá, mindjárt kidobom, inkább az ellenkezője.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest