- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gulyopapa
addikt
-
daninet
veterán
-
daninet
veterán
válasz
Gulyopapa #434 üzenetére
el kell szomorítsalak, főzött romot clocworkmodból kell telepíteni, tehát a root mindenképp kell. Az más dolog, hogy lehet kijön egy egyszerűbb rootmegoldás amivel kicsit könnyebb lesz. De ez mind a tablet sikerétől függ. Ha nem adnak el többet belőle, akkor marad ez.
-
daninet
veterán
válasz
Gulyopapa #416 üzenetére
Kész. Tudjátok mit találtam?
Alapból 83%-ra vannak állítva a hangkimenetek
Felállítottam 95%-ra és szószerint üvölt.
Leírom nemsoká csináltam, illetve feltöltöm a tárhelyemre a szükséges fájlokat. Van gond vele, mert pl az alap android billentyűzet root után összeomlik, és kell egy másik. Nálam ez nem gond, mert ezer féle van, és az anysoft keybardot használom.
Azért jó az egész, mert könnyen visszaállítható a gyári állapot. -
hamikike
tag
válasz
Gulyopapa #364 üzenetére
Én azért (X) idősebb vagyok nálad, ez nem kor függvénye, bár én informatikával foglalkozom, tehát egyértelműbbek a dolgok. Bár az androidos oprendszert én sem ismertem eddig, de logikailag az informatikában nem lehet nagyot tévedni (csak egy ideig esetleg nem sikerül), ha valakinek van némi ismerete az info más területén.
Számít a szemlélet, a nem adom fel, és a nem utálom a mélységes .... ba mindent és mindenkit, hanem olvasok, érdeklődök, próbálkozom. A türelmetlen, izgága emberek kb. arra jutnak, amire ....!!
Ezt nem neked mondom igazából, hanem a nyuszifülűeknek -
daninet
veterán
válasz
Gulyopapa #370 üzenetére
sd kártya olvasó
ebay-en 1 dollár szállítással, de sok helyen vehetsz.
De ha van egy usb kártyaolvasód aminek nem kell speckó driver akkor az is jóvaaaagy.. a fényképezőben használsz microSD-t SD adapterrel, és azt bele tudod rakni a tabletbe. Sok verzió
-
daninet
veterán
válasz
Gulyopapa #364 üzenetére
ezaz.. flash meghajtókat csatolhatsz hozzá, de mindenféle eszközöket amikhez driver vagy valami importáló szoftver kell nem fogsz tudni (ilyen a fényképező is, csak jelen esetben a windows tudja importálni a képeket)
ez alól az egér és a billentyűzet, illetve direkt androidhoz gyártott perifériák kivételek.azt tudom javasolni, hogy keríts egy ilyet:
kiveszed a gépből a kártyát, és ezt már tudod hozzá csatolni. ez a bigyó aprópénz mindenhol
-
hamikike
tag
válasz
Gulyopapa #342 üzenetére
Nekem nem otg kábelem van hanem csak egy sima mini usb dugó - normal usb aljzat adapterem is van (semmi OTG bár azzal is megy ) és mégis látom a külső USB eszközöket, mondjuk fényképezőgépet nem próbáltam, de az áthidalható Sd kártyával vagy pendrivével.
Megáll az eszem, mit bénáztok össze! -
daninet
veterán
-
daninet
veterán
válasz
Gulyopapa #335 üzenetére
csak ezzel megy
alapból az android bajlódik még az ilyen külső flashdriveokkal úgyhogy kell ez az app -
daninet
veterán
válasz
Gulyopapa #330 üzenetére
Ez elég önfejű hozzáállás. Ha van egy rossz routered ami mobil eszközökkel nem tud megfelelő kapcsolatot felállítani, akkor lehet itt jajjgatni, jobb nem lesz. Mint írtam, próbáld ki másnál. Biztos jársz erre-arra, manapság mindenkinek van routere otthon, próbáld ki ott is. Én 60%-ra veszem, hogy az a gond, 20% szoftveres probléma, 20% hardveres.
Factory resettől visszaáll minden gyárira, a google fiókoddal szinkronizált dolgok maradnak. A megvásárolt programokat újra le kell tölteni, az adat nem marad meg bennük. -
Departed
őstag
válasz
Gulyopapa #323 üzenetére
Nekem hasonló router-rel, csak 2antennással gyönyörűen hasít, de ugyanígy 1antennással is, meg még egy harmadik félével is.
Próbálj valahogy sávot változtatni a router-en, hátha megjavul. Meg fontos hogy alvó állapot után várj egy keveset amíg rendesen föláll a kapcsolat, aztán mehet a menet.
-
daninet
veterán
válasz
Gulyopapa #323 üzenetére
Mielőtt leírod, próbáld ki másnál másik routerrel.. Nekem egy hoki access pointom volt sokáig, minden android eszköz pont ezt játszotta vele. (Nembeszélve az olyan finomságokról mint behazudta, hogy nagy a térerő, holott gyenge volt, szakadt vele a net stb.)
Illetve más nem írta, hogy ilyen gondja lenne, ezért is gyanús, hogy egyedi hiba nálad a dolog. Galaxy S2-őm van, annál simán erősebb az antennája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Változatos hardverbokréta
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Milyen egeret válasszak?
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Fotó állvány eladó
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest