- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bluetooth-headsetekről általában
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nekem is az első Xiaomi telefonom egy Redmi Note 4 volt, nagyon szerettem, rengeteget rom-oltam vele. Utána meg Redmi Note 8 Pro ami ismét nagyon emlékezetes volt jó értelemben, ahogy kézbe vettem, éreztem hogy hiába Redmi, de piszok jó minőségű telefon. Utána a 8/9 Pro-nál kezdtem elengedni és a mostani Redmik már szerintem gyengébbek, mint a Poco F7 széria. Nekem eleve a legjobb Redmi Pro+ -ok az ívelt kijelző miatt nem jönnek be. Az F7 meg a legnagyobb kijelzős és sík a kijelző, de egyáltalán nem nagy kézben, nem is nehéz. Baromi gyors és hibátlan a rendszer. Szerintem vedd inkább az 512GB-os verziót, mert a nagyobb tárhelyből lehet kevesebbet használni, de kicsiből sosem lesz nagyobb. Esetleg ha belefér külföld, akkor a nagyobb tárhelyest én kb 140 ezerért vettem töltővel, de most kb 7-8 ezerrel még olcsóbb (Gshopper), illetve van aki bedobott korábban 120 ezer Ft körüli AliExpress-es lehetőséget, EU-s raktárból. Szóval a nagyobb F7-et vedd simán és nem lesz vele gondod.

Jobban megszerettem, mint a Honor Magic 7 Pro-t, persze annak van néhány tulájdonsága, ami jobb, hangszórók, kamerarendszer, de az ára az F7-nek töredéke.
Aktív témák
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- sziku69: Szólánc.
- Robotporszívók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro - 128 GB - kék (302), Újszerű állapot, 10000.- Ft ajándék, garanciával!
- Google Pixel 10a 128gb - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Google Pixel 10 Pro 128gb - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra - 256 GB - fehér (306) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest