- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nekem is az első Xiaomi telefonom egy Redmi Note 4 volt, nagyon szerettem, rengeteget rom-oltam vele. Utána meg Redmi Note 8 Pro ami ismét nagyon emlékezetes volt jó értelemben, ahogy kézbe vettem, éreztem hogy hiába Redmi, de piszok jó minőségű telefon. Utána a 8/9 Pro-nál kezdtem elengedni és a mostani Redmik már szerintem gyengébbek, mint a Poco F7 széria. Nekem eleve a legjobb Redmi Pro+ -ok az ívelt kijelző miatt nem jönnek be. Az F7 meg a legnagyobb kijelzős és sík a kijelző, de egyáltalán nem nagy kézben, nem is nehéz. Baromi gyors és hibátlan a rendszer. Szerintem vedd inkább az 512GB-os verziót, mert a nagyobb tárhelyből lehet kevesebbet használni, de kicsiből sosem lesz nagyobb. Esetleg ha belefér külföld, akkor a nagyobb tárhelyest én kb 140 ezerért vettem töltővel, de most kb 7-8 ezerrel még olcsóbb (Gshopper), illetve van aki bedobott korábban 120 ezer Ft körüli AliExpress-es lehetőséget, EU-s raktárból. Szóval a nagyobb F7-et vedd simán és nem lesz vele gondod.

Jobban megszerettem, mint a Honor Magic 7 Pro-t, persze annak van néhány tulájdonsága, ami jobb, hangszórók, kamerarendszer, de az ára az F7-nek töredéke.
Aktív témák
- iPhone topik
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Építő/felújító topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- További aktív témák...
- Apple iphone 13 Mini 128Gb, kártya független, piros színben
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 300db Teszteletlen Okostelefon (épp kijelzős mind) - 3990Ft / db
- Apple iPhone 16 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest