Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Aktív témák
-
válasz
gabor_01
üzenetére
Poco F7 – bajnokesélyes
Itt folytatható a diskurzus.
Ezt zárom. -
Anonymus23
veterán
válasz
grobalster
üzenetére
Működik szépen a 90W:
Jó, azt nyilván nem tudom garantálni, hogy biztosan, de nálam megy szépen. Ez egy 1,5m-es kábel.
-
grobalster
csendes tag
válasz
kbyte1024
üzenetére
Köszi szèpen. Igen az ugreen-t jópár éve használom már nem első telefonnál és mindnél tudta eddig a szupergyors töltést, de az F7nél nem akarja a 90 wattot.
Az Essagerrel szemezek már egy ideje, de alin amiket találtam eddig azt írta, hogy nem megy vele.#181 Anonymus23 köszi szèpen az infókat neked is. Szerintem rendelek is egyet.
-
Anonymus23
veterán
válasz
grobalster
üzenetére
A kábellel kapcsolatban még egy infó, ITT kaptam eligazítást.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ja közben megjöttek a Temus USB C 3,5 jack átalakítók, mindegyikkel teljesen jól működik, 300 Ft/db-os is és a 400 Ft-os is...
-
Anonymus23
veterán
válasz
grobalster
üzenetére
A 134-es hsz-emben linkeltem egy temu-s kábelt, azzal megy a 90W.
-
válasz
grobalster
üzenetére
Az ugreen pedig jo,de prrobáld ki az Essager-t

-
grobalster
csendes tag
Sziasztok! Megvettem én is a telefont Dhgate-ról kb 5 nap alatt itt volt. Esetleg tudtok ajánlani olyan kábelt ami a gyárihoz hasonló teljesítményt tud?
Az előzőhöz használt Ugreen csak szuper gyors tölti de viszont jóval lassabban mint az előző Poco-t. -
Anonymus23
veterán
Szerintem itt nincs olyan, hogy bevált, kipróbált hely, mivel viszonylag kevesen vásároltunk ilyet, így maximum pár vásárlás lehet, ami se nem bevált, se nem kipróbált, max nekünk nem volt vele gond.
Én innen vettem Aliról: LINK
Lengyel raktár, Hétfőn rendeltem, Csütörtökön érkezett, töltővel együtt, nekem akkor még 329,5 EUR volt az 512-es, most már drágább. -
osonte
őstag
Én innen vettem (külföld): [link] . Van ott 50 USD kupon még rá, de valamikor lehet találni 70 USD kupont is. Illetve amikor értékeltem őket, akkor kb 1800 Ft-ot visszautaltak. Illetve töltő is volt a dobozban.
Vannak még olcsóbban is AliExpress-en, esetleg EU raktárban (gyorsabb szállítással), de azzal nincs tapasztalatom.Nekem X7 Pro volt 1-2 hétig és azt cseréltem F7-re, mind kettő jó telefon, de az F7 még gyorsabb, nagyobb, nekem jobban bejött, de az X7 Pro-val sincs gond. Esetleg ha speciális kérdés van, akkor arra lehet tudok válaszolni.
-
Kowi84
aktív tag
Tudtok ajánlani bevált, kipróbált helyet, ahol jó áron kapni? Nyilván az árukeresőt én is tudom lapozgatni....
Pár napja még erősen gondolkodtam, hogy az F7 vagy az X7 pro lesz a következő telóm, de jelenleg inkább hajlok az F7 felé. Légyszi erősítsetek meg a választásomban
-
B2man2
aktív tag
Hívasrögzítéssel kapcsolatban ezt találtam:
link
Nem tudom mennyit segít.
Elvileg a Taiwani és az Indonéz rom-okban bent van gyárilag a hívásrögzítés, és BL nyitás nélkül át lehet valahogy térni rájuk, de ezt csak valahol olvastam, én nem értek hozzá. Lehet van itt vagy valamelyik FB csoportban aki tud segíteni ebben. -
B2man2
aktív tag
Sziasztok.
Valaki már feltette a 2.0.206-os frissítést?
Régió váltásnál jött fel( Bosznia), de még nem mertem felrakni. -
osonte
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
A telefonban van DAC, ki van vezetve az USB-C csatlakozóra a Jack kimenet, egy gyári kábel kell csak hozzá, ami nem tartalmaz elektronikát, csak az USC-C-ből csinál Jack csatlakozót. Ja és jobb a minősége, mint a párezres kis beépített DAC-os adaptereknek. Az egyiket Emag-on vettem, az szerintem nem eredeti, de szól, a másikat pedig eBay-en Angliából, az eredeti: [link] .
Illetve ha van régi Xiaomi telefonod, ahol a dobozban volt az adapter, az is jó (egész régen).Ez is úgy néz ki mint az eredeti, de nem tudom, viszont szólnia kell: [link] .
-
blueye
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Fűnyíráshoz mindegy

De lehet hogy ennyit megér egy ismertebb név:
[ugreen] -
Anonymus23
veterán
Van egy halom 3,5 jack vezetékes fülesem (jellemzően korábbi Xiaomi fülesek), amit jellemzően csak fűnyírás közben használok, oda nem vinnék BT fülest, mert sűrűn kellene újravásárolni.
Van bárkinek tapasztalata ilyen USB C / 3,5 Jack aljzat átalakítókkal?
Vehetem az 500 Ft-os Temust, vagy azért komolyabb kell?
-
VoLTE működik valakinek Yettelnél? voWIFI magától bekapcsolt amikor beraktam a sim-et, VoLTE-t viszont nem találom a beállításokban.
-
Esetleg valakinek sikerült már beállítani nem Poco launcherrel gesztusvezérlést?
Nem akarnék visszaváltani a gombokra. F3-on root-al meg lehetett oldani Nova Prime-al a gesztus vezérlést. -
Em bántásból írtam hanem tapasztalatból
-
-
-
osonte
őstag
válasz
kbyte1024
üzenetére
Mindenki tényleg úgy tölti ahogy akarja. Ettől függetlenül jobban hiszek a szememnek, mint a cikkeknek. A saját és körülöttem lévő emberek tapasztalata alapján van aki "simogatja" az akksiját mindenféle módszerrel, van aki pont beleszarik mindenbe (mint én is), mert ahogy írva van a telefon van értünk és amúgy is pár ezer Ft egy új akksi (10 alatt van az biztos), a lényeg hogy azt látom valaki kíméli az akksit mégis romlik gyorsan, valaki .meg semmivel nem foglalkozik és 3-5 évig bírja. Inkább attól függ milyen példányt fog ki akksiból valaki, lehet van több gyári beszállító vagy egyszerűen nem mind egyformára sikerül tartósság tekintetében.
-
Oké legyen neked,olvasgasd a sok hülyeséget. Mert minden úgy van ahogy leírják ugye?? Na ne már. A sajt tapasztalataira hagyatkozik az ember nem? Annál nincs relevánsabb szerintem. De ha téged ez megnyugtat akkor töltsd 80-ig és örülj hogy plusz 1000évvel tovább fogja bírni
-
blueye
veterán
válasz
gabor_01
üzenetére
Linket adj légyszi,
itt az enyém: [smartphone-lithium-ion-charging-tips] -
Terentius
őstag
Még mindig nem javult meg. Próbáltam minden beállítás de nem áll meg 80 százaléknál a töltés. Röhejes mert előtte két hónapig így használtam.
-
osonte
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
El is hiszem, én sem vagyok túl türelmes ilyen területen.
Nekem is volt RN 9 Pro, pedig az még a jófajta Redmi-k közé tartozott, de ahhoz képest hatalmas az ugrás ennek a telefonnak a javára. Ugyanolyan gyors (sőt), mint a feleségem Xiaomi 13-a, ami 2 éve csúcsprocesszor volt.#133 mobilizmo : Gratula Neked is és jó költözést, bár már lehet túl is vagy rajta!
-
Anonymus23
veterán
Nem bírtam Csütörtök esténél tovább
Pénteken még pakolgattam meg miegymás, de nagyon patent.
RN 9 Pro-ról váltottam, még mindig oldalra tapiznék az újlenyomatolvasó miatt (5 év az 5 év
), de már lassan átszokom rá teljesen.
Csináltam magamnak néhány összehasonlító tesztet és kb 10x pontokat kapok az RN9-hez képest.
Rendeltem egy halom boomer tokot hozzá
Illetve tegnap érkezett meg egy temus USB kábel, amit még az RN9-hez rendeltem, de ezzel is megy a 90W töltés (az RN9 eredeti kábele valahol megtört vagy nem tudom, de egy idő után nem töltött csak minimálisan, állandóan csipogott a telefon miatta). Szal ha valaki ilyenben gondolkozik és hosszabb kábel kellene a gyárinál. -
Sziasztok!
Én is csatlakozom az F7 tulajok táborához. Nekiálltam a költözésnek, aránylag jól haladok, most UAD-NG-vel tisztítom ki a rendszert. -
osonte
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
Terentius
őstag
Nem tudom mi történt de az okos töltés funkció nem működik. Simán tölti 80 százalék fölé. Eddig ilyen baj nem volt próbáltam a telefont újraindítani de akkor sem történt semmi.
-
Anonymus23
veterán
Nah meg is jött lengyelből (Hétfő reggeli rendelés), 12/512-es, korrekt csomagolásban, sérülésmentesen, 90W-os töltővel együtt.
Most nincs időm átköltözni rá, de kívülről nagyon tetszik a technika, pillanatok alatt beindult, kijelző is sértetlen.
-
osonte
őstag
Igen, ugyanannyi, mint az EEA vagy MI romokban, szóval annyi ami gyárilag van mindegyik itthon vásárolt telefonon. Kb 5 perc a menüben végigfutni és kikapcsolni a reklámokat, illetve adb parancssorban 18 alkalmazást eltávolítok (valaki ha jobban szereti a grafikus felületet, akkor az ADB AppControl programban is meg tudja csinálni), illetve a játékokat meg sok mindent simán az app ikont hosszan nyomva lehet törölni, nekem van egy listám a saját preferencia alapján, azon gyorsan végigmegyek. Szóval összesen kb 10 perc beállítés után semmi reklámmal nem találkozok, ennyit kell egyszer megcsinálni és soha nem lesznek reklámok.
Nekem is valamelyik részét 5x kellett lassítva vissszanéznem mire megértettem, pedig nem az első Xiaomi telefonom, amivel ilyesmi trükköket kell csinálni, de inkább jobb alázattal nekikezdeni, mint utólag bánni, hogy ott elrontottam és most nem kapcsol be a telefon... Amúgy az időzítéssel nem tudod elrontani, max nem sikerül amit akarsz (újrarakja az amúgy is rajta levő romot), de ha rossz fájlt töltesz le és azt sikerül felrakni, akkor szervíz a vége... Amúgy szerintem ezért nem csinálják meg magyarul a videót, mert amit csinál az nettó 3 perc, de kb 17 percig magyarázza, hogy mire figyelj és hogyan, na ehhez türelem kell.
-
Anonymus23
veterán
-
osonte
őstag
Igen hát nem biztató, mondjuk nem olvastam végig csak beleolvastam. Én is inkább Kínából rendeltem most, de szerintem máskor is azt teszem, eleve olcsóbb árak vannak és most még utaltak is vissza, mert értékeltem a boltot... A szerviz meg pont nem érdekel, kb 15-ik Xiaomi telefonom van, de sosem volt gond, ha lenne inkább magam vagy azzal akit ismerek és megbízok benne, azzal csináltatnám meg.
-
osonte
őstag
"Megkérdeztem tőlük is, nem válaszolnak...."
Az jól indul, ilyenkor én hanyagolni szoktam ilyen helyről a vásárlást, ha egy egyszerű kérdésre sem akarnak válaszolni. Gondolj arra, hogy amikor valami gondod lenne (ne legyen) és akkor is így állnak majd hozzá? Én erre szoktam azonnal gondolni...
-
blueye
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ez a magyar webshop
(gondoltam ez egyértelmű hogy az új, most indult) -
blueye
veterán
Ez a magyar webshop megkülönbözeteti a céges vásárlást és csak 1 éves kellékszavatosságot ad vagy 250.000 forintig vállalja a két év garanciát ugyanúgy mint a fogyasztóknak?
Megkérdeztem tőlük is, nem válaszolnak.... -
osonte
őstag
válasz
Terentius
üzenetére
Ez a videó alapján cseréltem bootloader nyitás nélkül romot GLOBAL-ról (MI) TAJVAN-ira (TW): [link] .
Ez pedig az eredmény a "TW" része a lényeg: [kép] .Viszont ezzel nagyon óvatosan, mivel ha valaki rossz fájlt tölt le vagy bármit másképpen csinál, akkor nem fog bekapcsolni a telefon többet, csak ha egy rendes szervizes, pénzért megcsinálja!
-
osonte
őstag
A Google tárcsázó nem engedi, ezért tajvani romot szoktam használni. Régen a frissítésnél volt a fájlcserés trükk, ott is lehetett romot cseréni, de BL nyitás nélkül, viszont azt már kilőtték, legalábbis nekem nem sikerült egy bizonyos verzió után, ha erre gondoltál. Most hogy írod, van még valami amit kipróbálok.
-
osonte
őstag
A hívásrögzítés, sokszor megbeszélek valamit és mire leteszem, már másra emlékszem/rosszul hallottam. Ez miatt van, hogy napot értettem félre vagy azt hogy mikorra kell menni. Amikor orvoshoz kapok időpontot, akkor elég gáz, ha félremegy. Jobb meg nem lesz a helyzet sajnos, ilyenkor tök jó visszahallgatni és úgy beírni a naptárba...
Amúgy én szeretem a Google tárcsázót, meg mindent, az újat is. Páran azzal nincsenek kibékülve, de nálam nem az a gond. -
blueye
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nagyon OFF

Sikertermék volt a Iomega Zip Drive
Volt kettő is a cégemben, egy "vagyonba" került.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs