- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Jelenleg egy Redmi Note 9 Pro-m van, ami már 5+ éves, bár jellemzően problémám nincs vele az akksi degradáción túl, de lassan elérkezett egy telefon váltás.
Első körben a Redmi Note 14Pro+ 512 volt képben, de olvasgatva a teszteket elgondolkoztam, hogy helyette inkább az F7 jönne képbe (hardver szempontból ahogy látom 2 külön széria minden tekintetből).
A kamera nekem annyira nem egy fontos tétel, ritkán fotózok, ha komoly minőség kell arra van itthon dedikált eszköz (ha még komolyabb, akkor húgomnak fotó stúdiója van
).Amin most vacillálok, az a tárhely: Jelenleg a 128-as verzió van, de ugye a telóban még van egy 256 GB-os microSD, amin van kb 100 GB adat (fotókat/videókat/zenéket ide mentem). Vacillálok a 256 vs 512 között, de mivel ebben nincs bővítési lehetőség, ha valamilyen okból kifutnék a tárhelyből, akkor itt max készülék csere jöhet szóba
Sok éve már csak Redmi Note telefonjaim voltak (asszem az első egy RN 3 volt), de gondolom az átjárás az nem kérdés a 2 széria között áttelepítés kapcsán...
Aktív témák
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).