Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
Aktív témák
-
-
Anonymus23
veterán
Nem bírtam Csütörtök esténél tovább
Pénteken még pakolgattam meg miegymás, de nagyon patent.
RN 9 Pro-ról váltottam, még mindig oldalra tapiznék az újlenyomatolvasó miatt (5 év az 5 év
), de már lassan átszokom rá teljesen.
Csináltam magamnak néhány összehasonlító tesztet és kb 10x pontokat kapok az RN9-hez képest.
Rendeltem egy halom boomer tokot hozzá
Illetve tegnap érkezett meg egy temus USB kábel, amit még az RN9-hez rendeltem, de ezzel is megy a 90W töltés (az RN9 eredeti kábele valahol megtört vagy nem tudom, de egy idő után nem töltött csak minimálisan, állandóan csipogott a telefon miatta). Szal ha valaki ilyenben gondolkozik és hosszabb kábel kellene a gyárinál. -
Anonymus23
veterán
Ja igen, a kijelző, amikor megláttam, hogy ívelt az RN, akkor kezdtem el keresgélni, és ugrott be, hogy mostanság többször láttam cikket az F7-ről.
Igen, nézegettem Alin, de 120 körül a 256 GB-os talátam csak, ~134k az 512-es (töltővel), de ha mégis lenne 512-es 120 körül, akkor azt valahogy nem találta meg a kerső.
Ahogy néztem a helyi "sufni" boltok is az Alis + saját nyereség árulják ezeket, és persze mindenhol bolti garancia van (anno az RN9 Pro-t is az elhiresült Turbadóról vettem).110 környékéről indul az RN 14 Pro+, ettől már igazából nem nagy ugrás az F7
Nagyjából már meggyőztem magam
csak még keresgélek, hogy honnan is vegyem, bár Alin Hétfőn indul valami "őszi szél"
meglátjuk, hogy az mit is jelent.Köszi mindenkinek az inókat
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Apple asztali gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest