Hirdetés
- Android szakmai topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riverflow
csendes tag
Alcor WoW! van valakinek
5"-os mindenevő 30ért?? létezik?
youtubeon hogyhogy nincs semmilyen alcor cuccról video? ez is magyar mint a wayteq?
arról is ritkán találok -
DooDoo21
csendes tag
iStation i2 30 GB merevlemezzel eladó! 2db akkumulátor van hozzá, de mivel nagyon ritkán használtam az utóbbi években a lejátszót azt kell hogy mondjam hogy nincsenek 100%os állapotban. 1-2 órát talán még bírnak, de legalább 2 van belőle. Ezen kívül a lejátszó kifogástalan állapotban van, tökéletesen működik (hálózatról a töltőjével akármeddig).
További részletek, specifikációk az alábbi linken elérhetők:
http://infopatika.hu/istationi2/istationi2.htmlTel:70/237-8499
-
-
RockBady
csendes tag
SZiasztok!
Örököltem egy COWON A2 MULTIMÉDIÁS LEJÁTSZÓ ESZKÖZT és ELADÓ !!
mert van nekem sok féle küttyüm,Cowon A2
Adattároló 1,8 hüvelykes merevlemez 20 GB kapacitással
Kijelző mérete 4 hüvelykes, 480 x 272 képpont felbontású TFT (16M színárnyalat)
Frekvenciatartomány 20 - 20 000 Hz
Jel/zaj viszony 95 dB
Maximális teljesítmény @ 16 ohm 32 mW csatornánként
Támogatott fájlformátumok MP3 (VBR is), WMA, WMV, WAV, OGG, ASF, JPG, PNG, BMP, MPEG-4 AVI (transzkódolással)
Lejátszási idő 10 óra mozgókép, illetve 18 óra zene
Funkciók diktafon, képnézegető, videó- és zenelejátszó, MP3-felvétel külső forrásból, FM rádió, USB háttértár (USB 2.0), E-Book (txt fájlokkal)
ID3 tag támogatása van
EQ normal, rock, pop, jazz, classic, vocal, user; BBE, Mach3Bass, MP Enhance, 3D Surround
Lejátszási listák támogatása van
Firmware frissíthető igen
Extrák közvetlen képáttöltés digitális fényképezőgépekről, Winamp M3U listák támogatása, MP3-felvétel beépített rádióból és külső forrásokból (vonali bemenetről), vonali kimenet, óra, ébresztő, időzített felvétel
Méret 133,4 x 78,5 x 22 mm
Tömeg 298 g (akkumulátorral)120.000 ft ért vette nagybátyám, de én 70.000 eladóm bárkinek ha érdekel !!
Továbbii szép estet !!

msn cimem ahol érdeklödhetek :mr.big19@freemail.hu
-
Madwe
nagyúr
Sziasztok! Van 1 kis problémám a jóöreg kis cowon a2esemmel
Az történt ugyanis, hogy formatálnom kellet, végülis lényegtelen hogy miért... No, ugye ilyenkor semmilyen adat nem marad rajta, régebben is csináltam ilyet vele, fogtam, rátettem egy firmwaret és nyomtam a két szükséges gombot... node most! Most kiírja hogy firmware update, kirakja egy pillanatra a cowonos kék hátteret, de utána berak egy fekete háttér közepére egy kis a2es ikont kicsit elforgatva, a bal alsó sarkában egy piros x-es tábla... vmi nem tetszik neki, de mi? kérlek segitsetek mert nagyon szeretem a kis ketyerét és jó lenne ha működne.... köszi -
adnoctum18
senior tag
Jééé ilyen topic is van,ez öröm

Mindig szerettem volna egy pmpt,de sosem volt rá pénzem.
Na majd egyszer...
UP-nak jó volt ez is!
-
sphad
csendes tag
sziasztok
szeretnék venni egy használható PMP-t kb 20ezer forintom van rá.
szerintetek a kettő közül melyiket érdemesebb?
vagy

-
DooDoo21
csendes tag
iStation i2 30Gbtye-os kifogástalan állapotban eladó. Ár: 85.000 Tel.: 70/237-8499
-
amol
addikt
Sziasztok!
Engem 3,5''hdd-s lejátszók érdekelnének, jó helyen járok?
Köszi! -
rumos14
nagyúr
én most adtam el az iStation i2-met 55-ért, az árban megfelelt volna...
kicsit tényleg ilyen senkiföldjére tévedtél. volt (van?) az mp3center-nél egy ilyen Longhorn nevű izé [link] de sztem már nem árulják, és erősen noname szagú.
a PSP nem kifejezetten céleszköz, szóval ilyen erővel egy olcsóbb 3,5-ös pda is szóba jöhet akár, ami elég sok más dologra is használható. -
Khaal
őstag
Ismerősöm pmp-t szeretne venni, de nem tudom létezik-e az igényeinek megfelelő. Legalább 3''-as kijelző (vagyis nagyobb mint egy mobiltelefoné), kb 2-4gb memória és max 30 ezer ft. Ahogy én néztem vannak az ''empénégy'' lejátszók hangyafingnyi kijelzővel bagóért, valamint komolyabb cuccok nagyobb kijelzővel 10-20 gb memóriával 100 ezer ft és többért. Van valami a két kategória között? Kisebb memória, viszont nagyméretű kijelző és kedvező ár...
Eddig ami a legjobbnak tűnt az a PSP, kijelzője szép méretes, memória 64mb-től 8gb-ig válaszható és az ára se olyan egetverően magas, bár a játékgép képeségeit nem igazán használná ki. -
krixkrax
tag
Marmint TVm? Sajat nincs, de lattam mar.
Pl fateromeknak is 3 AV bemenetes TVjuk van (2 SCART, 1 RCA).
Mivel ugyanazt irtad le, mint amit eloszor kerdeztel, en is csak ugyanazt tudom irni, amit eloszor irtam. Fel akarsz venni, tehat egy jelforrast kell keress. Ilyen akar TVn is lehet, de kevesse tartom valoszinunek. Mindenesetre megnezheted a TV kezikonyvet, hogy van-e rajta kimeneti csatlakozo (SCART vagy RCA). Ha nincs, akkor keress mas jelforrast. Pl videomagno. Videomagnokon szokott lenni AV kimenet. Ha 1990 elotti tipus van csak keznel, akkor lehet h csak antenna kimenete van (nem nyero). Ha se video, se DVD, nezd meg a digit fenykepezod, annak van-e TVoutja, azzal is le tudod tesztelni.
Ha ez nem valasz a kerdeseidre, akkor mashogy tedd fel oket.
Sok sikert! -
wmarci
senior tag
Kéne a segítség. A cowon a2-mre nem tudok felvenni filmet.Azt tudom h a második Av lyukba kell tenni de azt nem h a Tv-n milyen Av-n legyen 1,2,3.Nagyon szeretnék felvenni.Ha elindítom csak úgy akkor egy feketevideót kapok.Segítség!!!!!!!!!!!!!

-
ez_meg_emaz
őstag
Vhol van több info rola? Mert pl nemtudni hogy a navigálás hogy megy. Érintő képernyős? Costum eq? Csak annyi van hogy 6x eq.
A zene lejátszás minőségéről sincs info nemhogy vmien adat. Gondolom ez azért van mert elég uj. De egy külföldi oldalon sincs teszt és youtube-os video sincs. Vagy csak én nem találtam? Az m16 elég szar akksival van (zene max 9h
) Ez elég kevés. M18 meg gondolom jopénzért lesz mert a kijelzője és a felbontása is jobb. Lehet mégse éri meg. 
Aki többet tud rola írja le vagy linkelje be az infokat, pls.
[Szerkesztve] -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
krixkrax
üzenetére
Most néztem csak meg jobban. Nagyon f@sza kis megoldás, ha nagy kijelzőt szeretnél és az sd miatt csak az akksi élete szab határt a lejátszo használhatoságának(amig az ember meg akarja tartani). Nagyon megtetszett ez a megoldás. Csak kell plusz 8k az sd-hez min. Viszont szerintem a videofelvételt kihagyhatták volna és akkor még jobban megérné az árát. DE akinek a videofelvétel is fontos annak biztos megéri. Csak kérdés mien minőségben vesz fel.
Hmmm. Lehet ezt veszem meg.
[Szerkesztve] -
krixkrax
tag
Tenyleg nem fog rakerulni sok film. Cserebe latatlanban megerzed, h ez van a kabatod zsebeben, vagy egy soktizgigas merevlemezes. Vagy a vonaton ulve ket ora utan mit tartasz meg az arcod ele es milyen surun valtasz pozt.
rumos14, ez nem a te eseted, mint mar korabban kitargyaltuk. Mase viszont nyugodtan lehet.
-
-
rumos14
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
van, de itt inkább a 20 giga és 3,5 incs feletti kategóriáról beszélgetünk. már amikor.
-
ez_meg_emaz
őstag
Van ien topik is?

Kira. Itt olvasgatok majd egy kicsit.
/jah, ez off/
[Szerkesztve] -
krixkrax
tag
up!!!
Pontosan ezt a kategoriat hianyoltam a nyugati vilagbol:
[link]
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
nocsak marci, beindult az iAudio biznisz?
110V átalakítót minden elektronikai boltban, szaküzletben kapsz, sztem nem drága.
sztem meg lehet oldani a behozatalt vám és áfa-emntesen, a lényeg az, hogy a termék ne tűnjön tök újnak, szedd ki a dobozból stb. (látom ezt tanácsolta Adam is)
magyar használati az infopatikánál biztos van, esetleg tőlük ki lehet könyörögni, vagy egy magyar A2 tulajtól.
ebay-ről rendelsz, vagy hol találtál ennyi cuccot? -
<Adamsky>
nagyúr
Ezt mind elég problémás lenne/lesz behozni. Egy valamire még el lehet sütni, hogy ajándék, de a legjobb, ha az ember kibontja, és úgy -- doboz nélkül -- próbálja meg behozni. Kell hozzá egy kis (nagy) adag szerencse is. Nekem egyébként a haverom hozott be még korábban egy iMP-550-et gond nélkül. Azt pedig, hogy mi jár hozzá, meg tudod nézni a bolt oldalán ahonnan veszed.
-
wmarci
senior tag
nem tud vki olyan honlapot ahonnan le tudnám tölteni az Iaudio A2-höz a magyar használati utasítást. A másik pedig volt már olyan aki amerikából hozatott iaudiot, és ha igen akkor milyen volt a tapasztalat és hogyan zajlott az egész rendelés?
-
wmarci
senior tag
szerinted ha amerikából hozatom őket akkor csak 230V-os és magyar használati utasítást nem kapok.A gép és a többi tartozék ugyan az mint Magyarországon.Egyébként valahonnan nem lehet letölteni a magyar használati utasítást az A2-hez.Mert ha amerikából rendelem akkor csak angolt kapok hozzá. abból is meg lehet tanulni az irányítását ha tudok valamennyire angolul?
-
wmarci
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
több dolgot szeretnék vásárolni..
2 db iaudio u3 2GB 150USD darabja 27.000FT
1db iaudio u3 1GB 90USD darabja 17.000FT
1db iaudio a2 30GB 280USD 55.000FT
Akkor ha valaki elhozza akkor nincs vám és áfa.
De ha megrendelem postán akkor 20%-os áfa + vám..ami ha 100.000FT akkor abból lesz olyan 130.000Ft. Hát akkor jobban megéri ha behozzák. Erről jut eszembe mennyi lehet egy ilyen doboz súlya? ...mert a repülőgépre csak 30Kg-t lehet felvinni.
-
<Adamsky>
nagyúr
Szerintem ilyen 110-230V-os adaptert fogsz hozzá kapni. Ha igen, akkor ehhez max egy olyan kis átalakítót kell venned, ami kompatibilissé teszi a Magyarországon használt ajzattal. Ellenkező esetben mondjuk rendelsz egyet az Infopatikától.
Arra azért ügyelj, hogy ha rendeled -- magyarul nem valaki behozza neked -- akkor nagy valószínűséggel még rá fog jönni a vám és az áfa is! -
wmarci
senior tag
Valaki tudja hogyha amerikából rendelem az A2-tőt,akkor milyen Ac adaptert kapok hozzá.Mert úgy tudom h Amerikában 110V van itthon meg 230V.Vagy netanánt ha rendelek akkor megkérdezik h milyet kérek?Egyébként nem tudjátok hol lehet beszerezni M.o-n A2-hez AC-adaptert.Honlap...

-
rumos14
nagyúr
marci kicsit figyelj oda légy szíves a helyesírásra és arra, hogy érthető mondatokba foglald a kérdéseid.
akkor ums a fényképezőgéped, ha rádugod a számítógépedre és azonnal külön meghajtóként (pl G
látod, továbbá bármilyen szoftverrel le tudod szedni a fényképezőről a fényképeket. -
wmarci
senior tag
Lenne pár kérdésem ez a szöveg azt írjy h....ott a Portable Disc Otg-nél hogy ha a fényképezőgépem USb kábele UMS szabványú akkor kompatibilis az A2-hez
? ....és ha igen akkor ezt honnan tudom h pont ilyen...a gépem?[link][link]egy lehet hogy ez segít...az nagyon jó lenne ha ...ilyen lenne.....ha jól értelmeztem az angol szövegben... 
[Szerkesztve] -
ysolt
csendes tag
raktam fel megint pár háttérképet cowon a2-höz vagy sony psphez.
[link]
bocsi ha spam.
-
bwoay
nagyúr
''meg tudod'' külön,
és igen, meg tudod keresni, mint ahogy ezt is megtaláltad.
Egyébként az, hogy össze vannak gyűjtve az X5-tel kompatibilis fényképezőgépek
egy listába, még egyáltalán nem jelenti azt,
hogy ugyanez megtalálható az A2-re vonatkozóan is.
de mondok egy jót: ha H1-ed van, akkor ez azonnal kiderül, amint kipróbálsz egy A2-t
valamelyik üzletben (pl Korner Audio), és rákötöd. -
wmarci
senior tag
vagy ugyanazokat a fényk.. támogatja az X5 is meg az A2 is..
-
wmarci
senior tag
[link]
Én Iaudio a2-öt szeretnék 20Gb-osat de nem tom mit jelent a Sony H1-nél ami oda van írva mellé.. -
wmarci
senior tag
mennyivel jobb az a2 mint az archos av500? Mert az árában nagy a különbség. Nekem mindkettő tetszik csak nem tuduom melyik a jobb.. egy mássik kérdés pedig..hogy az infopatikában karácsonykor szoktak lenni akciók?

-
wmarci
senior tag
egy kérdés az A2 le tud játszani Flac módot?
-
wmarci
senior tag
Az infopatikában általában mikor szokott lenni akció?......mert ott szeretném megvenni az A2-esemet.de kb..120 ezerért a 30GB-set.
[Szerkesztve] -
Madwe
nagyúr
Cowon által felvett videora: http://scarlett-johansson.info/a2k.wmv
Ez 1 viszonylag hosszú felvétel az a2ről(fura zenével) és ebben egy kb. 1-2 perces felvételt lehet látni- asszem a Lostot meg Frei dossziéból 1 kicsit. A video felbontása kicsi, tehát kimaxolva ronda képet ad... ezt találtam, természetesen egy a2ről gépre feltett videónak én is örülnék vhol a neten, aki lát, az üvöltsön... -
Madwe
nagyúr
Nemnem, 77 lesz, anno Ipod nanot hozattam be(mekkora xar is az), az is annyi volt pont, amennyit kiszámoltunk, igaz h a haverom nem épp mezei ember hanem gépen dolgozik, lehet h azér... És bontatlan dobozban kapom meg. Ezek szerint a cowonnak nincs worldwide garanciája?
Mert Apple-nek van, szükségem is volt rá és simán kicserélték itthon... max ha nincs ww garija akkor visszavitetem amerikába, mivel havi 2x utazik oda.
Bwoay, amit irtam azt cinikusan irtam, nem bántásból. Tudod van önkritikám, azért irtam h új vagyok és kapásból rossz helyre irtam. A 2. része, az meg sztem igaz, mert a feltett kérdésnek köze nem volt az mp3 lejátszókhoz, megoldásához meg pmp kel. Mindegy. Ne vegyél mindent bántásnak.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
arról is ritkán találok
mert van nekem sok féle küttyüm,

Az történt ugyanis, hogy formatálnom kellet, végülis lényegtelen hogy miért... No, ugye ilyenkor semmilyen adat nem marad rajta, régebben is csináltam ilyet vele, fogtam, rátettem egy firmwaret és nyomtam a két szükséges gombot... node most! Most kiírja hogy firmware update, kirakja egy pillanatra a cowonos kék hátteret, de utána berak egy fekete háttér közepére egy kis a2es ikont kicsit elforgatva, a bal alsó sarkában egy piros x-es tábla... vmi nem tetszik neki, de mi? kérlek segitsetek mert nagyon szeretem a kis ketyerét és jó lenne ha működne.... köszi

) Ez elég kevés. M18 meg gondolom jopénzért lesz mert a kijelzője és a felbontása is jobb. Lehet mégse éri meg. 

Azért nézegetem hátha vmeiket megérné megvenni és nem kerül 80-100k-ba(tudom a legtöbbje biztos ennyibe kerül de hátha). Esetleg találok az olcsobból alig használtat annyiért hogy nekem megérje.