Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Nem vagyok egyik módszer ellen vagy mellett. Az adott helyzet dönti el melyik az értelmes megoldás.
Az impulzus számlálós módszernek is megvannak a nyilvánvaló korlátai.
De ha valaki megemlíti mennyire nagyot lehet azzal szívni, akkor én meg had említsem meg hogy a terepi buszokkal is igen nagyot lehet szívni. Sőt!(Ha a kőkorszakos "beszólásod" nincs, elmegyek mellette)
-
Szirty
őstag
"Back to the stoneage?!"
Sajnos Occam mostanában ritkábban borotválkozik.
Arra utaltam hogy ha egy feladat adott körülmények között, a feltételek módosítása nélkül megoldható egyszerűn és bonyolultan is, akkor az egyszerűbbet érdemes választani.Használsz kést otthon a konyhában, vagy orrfűrésszel / láncfűrésszel / lézerrel szeled a kenyeret?
A kés őskori találmány nem?"Akinek kalapács van a kezében az hajlamos mindent szögnek nézni"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged