- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Professzore
csendes tag
válasz
norbert1998 #9088 üzenetére
Egyetértek.
Annyit érdemes figyelembe venni – különösen kezdőként –, hogy a PLC fő programozási „nyelvei” szabványosak, vagyis vizualizáció, logika, felépítés, működés tekintetében (legalábbis elvileg, mert nem minden implementáció követi betűre a szabványt) mindenütt ugyanaz. -
Alcsi69
senior tag
válasz
norbert1998 #9088 üzenetére
Koszi, ranezek majd.
Jakob Sagatowski nevu emberkenek van Twincat3-as sorozata is, redditen sokat ajanlottak.
Egyeb kerdes: irl projekteknel laddert mennyire szoktak hasznalni? Csak amiatt kerdezem mert egyelore nekem a letradiagramos programozas nehezebbnek tunik mint ST-ben.
Letraban egyebkent ez:
Vagy inkabb ez a "jobb" megoldas:
Ezek ugyanazt csinaljak az en szemszogembol. Mondjuk az elso verzional oda meg nem jutottam el hogy hogyan lehet resetelni mondjuk a 'SensorA' erzekelesenel az 'EntryConveyor'-t.
-
spkkill
tag
válasz
norbert1998 #8984 üzenetére
Volt egy felmérésem 1-2 éve, de nagy a szórás. Nem mindegy ki és mennyi tapasztalattal dolgozik az adott helyen.
-
spkkill
tag
válasz
norbert1998 #8981 üzenetére
Azért kérdezed, mert régebben is érdeklődtem vagy mert bele vágtál?
-
crucified
tag
válasz
norbert1998 #8921 üzenetére
Szia, köszönöm. Ahogy ZetorGumi kolléga írta ( Neki is köszönöm ) egy sima ESP32-vel és a hozzá tartozó DS18B20-al megoldom. Ezt C++ -al vagy Python-nal egyszerűbb? Előbbiben régen sokat programoztam, utóbbiban még semmit, de gondolom nem vészes a Python.
-
crucified
tag
válasz
norbert1998 #8919 üzenetére
Szia, a következőket:
16:01 - Pista bá benyomta a gombot, ezért a kád lement
16:02 - Pista bához kijött a kád, mert lejárt az időrelé
Aktuális hőfokot, mást nem.Nem gyógyszeripar, "normál megbízhatóság" a cél. ( illetve mit jelent Nálad a "megbízhatóság"? )
Előre is köszönöm az ötleteket.
-
spkkill
tag
válasz
norbert1998 #8868 üzenetére
Attól is függ honnan van.
Egyébként hivatalos úton, cégtől várárolva valóban olcsóbb egy 1200.
-
spkkill
tag
válasz
norbert1998 #8784 üzenetére
Én azt gondolnám, ha többször megpróbáltad akkor valóban üres lehet.
-
DasBoot
aktív tag
válasz
norbert1998 #8730 üzenetére
Azt fogja mondani, hogy nincsen Graham liszt. Nem állni fog és meg sem szólal.A "nem tudom" válasz is válasz. Ez a logika.
-
DasBoot
aktív tag
válasz
norbert1998 #8728 üzenetére
Jó szerencsét! Ahogy elnéztem most sem törte senki a válaszadást, szóval nem lesz változás. Érdekes, hogy közel két hétig senki sem válaszolt, csak, mikor ezt megjegyeztem, de azt rövid időn belűl . Van némi ellentmondás. Nem szükséges a válasz. Üdv.: Joe
-
spkkill
tag
válasz
norbert1998 #8718 üzenetére
-
norbert1998
nagyúr
válasz
norbert1998 #8715 üzenetére
UPDATE:
Valóban az enter volt a gondja.
TSEND egy char array kettes számú karakterére mutatva kezdi küldeni a parancsot, így a méret bájtok lemaradnak a küldésről. És akkor ennek a char array-nek a végére kellett még egy $R és $L karakter, ezek 1-1 karaktert jelentenek. -
spkkill
tag
válasz
norbert1998 #8708 üzenetére
Sikerült valamit kihozni belőle?
-
spkkill
tag
válasz
norbert1998 #8708 üzenetére
Írtam.
-
spkkill
tag
válasz
norbert1998 #8706 üzenetére
Szia!
Nálunk vannak 1500-al hajtott Markator-ok, MV5 széria.
Fel vannak véve a Device Config-ba és van hozzá egy FB ami kezeli. A Markator-on van egy fájl és annak egy változójába küld karaktereket.Ha gondolod privátban meg tudom osztani.
Egyébként a Markator-nak elég segítőkész volt a magyar szervizese mikor probléma volt vele. -
n0rbert0
senior tag
válasz
norbert1998 #8675 üzenetére
Szia.
Lehet jó, mivel címekre hivatkozol és megtudod címezni az adott INT felső vagy alsó bájtját probléma nélkül.
Igaz így max csak 255-öt tudsz ábrázolni. Ha meg 2 elemű tömböt veszel fel, akkor meg nem úszod meg a swappolgatást, ha nem egyezik a bájt sorrend.
Bár az adott rendszer pontos ismerete nélkül bármi lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged