Hirdetés
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
moha21
veterán
Hali!
Köszönöm a válaszokat! Első körben úgy csináltam, hogy csináltam egy mezei öntartást simán betettem a mágneskapcsoló jelet () értékadás nélkül. Majd csináltam a másik irányba is egy öntartást és ugye egymástól kireteszeltem a fáziszárlat elkerülése végett ( amint azt forgásirányváltásnál szoktuk ). tökéletesen működött, kijelzőfunkciók is mentek ( bár nem tudom, hogy csak 3 kijelzőfunkció van a programban ? ).
Lényeg azt mondta az oktatónk, hogy SET, RESET-tel kell csinálni ( gondolom így jobban elkerülhető, hogy valami érték bennragad a memóriában és ez gondot okoz.)Másik dolog ami furcsa, hogy figyelem a rendszerbiteket, akkor azok kis késleltetéssel ugyan, de valós időben reagálnak a készülék gombjaira, tehát pl. 0-ról 1-re váltanak, ellenben ha a bemenetemet figyelem ott hiába nyomok egy kapcsolót és hardveresen hiába reagál rá ( tehát a motor forog ) a szoftver nem jelzi, hogy a bit értéke változna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest