- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Helló MC Pite!
Topic elejét átfutottam, keresgélés közben találtam ide is, de még mindig nem találtam meg amit igazán keresek: gyorstalpaló PLC-kről.
Te vagy kb. a negyedik itt aki ezt kérdezi. Minden előtted kérdező (szerintem) megkapta a választ.
szirty oldalát is böngészgetem, itt nagyjából láttam felsorolva a különbségetket a PIC és PLC között, anyagot viszont nem találtam még.
Akkor valószínűleg én már nem tudok neked segíteni. Az oldalamon kb 500 oldal (saját) doksi van, amely minden egyes betűje erről a témáról szól.
A linkek között további kb. 10-15000 oldal doksit találsz. S7 200-ról speciel komoly rendszer szintű leírást is. Szakdolgozatok is vannak. Nagyon(!!) szájbarágós doksik is vannak. Sőt, van kimondottan PLC programozásról (S7-200) két órás tanfolyam, magyarul, 73 oldalban. Ha ez nem "gyorstalpaló" akkor nem tudom mit nevezzünk annak.
És persze ezen kívül sok idegen nyelvű leírás is van...Sajnálom. :[
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z /ÚJ, BONTATLAN, CSAK HÉTFŐIG/
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest