- Fotók, videók mobillal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm a vásárlási tippeket. Amikor legközelebb lesz egy nyugodt időszakom, akkor belefogok. Addig a mostani problémával már csak kerülőúton tudok megbirkózni, vagy segítséggel (éppen azért is írkálok ide).
Szirty:
"ne lehessen simán csak folytatni"
Oké, az én hibám. Marhaságot írtam. Bocsánat. Nem kell kényszer legyen. Megengedő jelleggel kell egy ilyen funkció. Szinkronizálni sem kell semmivel. Pld gombnyomásra az illető átvált egy másik képernyőre, és ott ha bök valamire, akkor a printer nyomtasson egy sort összetartozó adatokkal. Így is tökéletes."adjon a gép kezelője egy 5-6 soros listát kiírva"
Feltettem ezt a kérdést magam is. Mint kiderült, félreértettem a szándékot. Vannak bizonyos problémák, amikről tudnak, és már ellenintézkedések is vannak. Az igazi kérdés csak az ellenintézkedések hatékonysága, amiről kell a visszajelzés.A harmadik probléma, hogy ezzel a megoldással emberi tényezőt
Hát ezzel bizony úgy vagyok, hogy nem szívesen vetek fel olyan problémát, amivel nem tudok mit kezdeni
Szóval van egy megbízás X gépre első körben, és ha nagyon nem jön be, akkor a második ütemet törölni fogják. Ez előfordulhat. De az elsőt akkor is kifizetik. Azért az is csak pénz.Sörösló:
Köszönöm a tippet. A vonalkódolvasó nekem eszembe sem jutott. Én "hangpostán" filoztam, csak sajna túl nagy sávszélesség és túl sok tárolókapacitás kell hozzá, ha valaki esetleg unalmában elkezdene karaokizni. Saját human interface-t gyártani is sorozatgyártásban jó 40k huf, mire mindent összeszámolok. Tablet PC is van már ilyen áron, vagy legalábbis a kicsike fajta, csak azt meg széteszi az olaj ipari környezetben.
Részemről még mindig filozok rajta, hogy ha a PLC-t fel is lehet programozni erre, akkor egyáltalán semmiféle külön HW nem kellene, és hosszú távon tuti az a legüzembiztosabb. Még egy vonalkódolvasó is taccsra megy időnként, és akkor dobni kell, másikat venni helyette, amit majd vagy megtesznek, vagy nem. A PLC program nem amortizálódik.
Szóval a fanuc 16i-ben is már 64 bites proci van, és az alaprendszerében is van egy rakásnyi menü. Az nem valami buborékmemóriás kábelkorbács kukás szutyok, hanem kvázi egy számítógép. Tényleg a PLC gyártók lennének annyira szemetek, hogy a testreszabás legkisebb kezdeményét sem engedik? Vagy a PLC programozók lettek mind Stockholm-szindrómások és eltanulták tőlük a pénzéhséget? Csak lesek, mi a fenébe csöppentem már megint bele

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G7 - i7-10610U 16/512GB + Notebook táska
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval van egy megbízás X gépre első körben, és ha nagyon nem jön be, akkor a második ütemet törölni fogják. Ez előfordulhat. De az elsőt akkor is kifizetik. Azért az is csak pénz.