- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
h65535 #11532 üzenetére
Pont, hogy inkább akkor feltűnő a ghost, amikor fekete képernyőt nézel sötét szobában. Akkor látod igazán a logó által okozott ghost-ot. Mindennemű fehérmosásról lebeszélnélek, csak ártasz vele a TV-dnek: iszonyatosan fel tud izzani a panel, ha tartósan fehér az egész panel, mindemellett nem is segít a ghost-on. A legegyszerűbb, legtermészetesebb és legkézenfekvőbb megoldás, hogy változó képtartalmat nézel a TV-n (lehetőleg ne azt a csatornát, ami a ghost-ot okozta, mert ott ugye természetszerűleg ugyanoda esik a logó és csak erősödik a ghost), így DVD-zel, játszol, vagy TV-nél pl. kizoomolt logóval. Ha nem is rögtön, de pár óra után halványodni kezd, majd végül eltűnik a makacsabb ghost is.
-
kpal
nagyúr
válasz
h65535 #11532 üzenetére
Hát aza "fehérmosás" nem jó ötlet mert nagy felheviti a panelt ,szerintem nem tesz jót neki inkább nézz másik csatornát vagy dvd-t.Az enyémben is van mosás funkció de 1x próbáltam 2-3percre és soha többet .Szerintem nem tesz jót a tv-nek az állandó felhevülés se az alaktrészeknek még tán röviditi az élettartamot is.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest