Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
axlfsi #165782 üzenetére
Szerintem a PS VR2 bukta miatt nem mertek túl sokat gyártatni belőle az indulásra, ezért hiányos még. Release után nem sokkal volt egy csomó eladó (mert nem jött be az illetőnek), de azok is elfogytak mára. Kíváncsi lennék az eladási darabszámokra, de gondolom ez sosem fog kiderülni.
-
Frod
addikt
válasz
axlfsi #165782 üzenetére
"lévén lassan 1 éves a termék"
Ez most annyira sokkolt, hogy utána kellett néznem így rohan-e az idő, de természetesen nem.
PlayStation’s first Remote Play dedicated device, PlayStation Portal remote player, to launch starting Nov 15 – PlayStation.Blog -
Eclips21
őstag
válasz
axlfsi #165782 üzenetére
Szerintem bukta, ahogy én láttam az elején mindenki szabadult tőle.
Inkább megvenném a helyedbe használtan, szinte mindre van gyári gari szóval nem aggódnék. Elöbb meg van és még spórolsz is.
Érthetetlen hogy egy olyan gép ami nem képes önmagában játékot futtatni miért egy elavult wifi (AC) szabványt kapott holott pont a vezeték nélküli játékélmény a lényege....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest