- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Netfone
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
Farkassacred #193345 üzenetére
Már tényleg ne haragudj, de akkor mi a célod itt ezzel a folyamatosan okoskodó fikaáradaddal?
Részemről letoltam az AC 1-et, 2-t (ez 3 különálló játék volt ugye), 3-at 2x, Black flag-et, Unity-t 2x, (Syndicate nem tetszett 20 óra után sem), Origins-t 2x, Odyssey-t platináztam, Valhallát.
Ezeken kívül végigtoltam az első 3 Splinter Cell-t, és a Conviction-t, a PoP Sands of time trilógiát, Division I-et évekig toltuk a haverokkal, Division 2-t már kevesebbet.Azt hiszem tudom, mi fán teremnek a Ubisoft játékok.
Far cry nem érdekelt, mert FPS, Watch dogs nem kötött le. De pl. bottal se piszkálnék meg egy soulslike játékot se, soha. Nem az én világom.
Mégsem megyek oda köpködni egyiket sem semelyik topikba, mint amit itt ti műveltek napok óta.
Ha nem tetszik, ne vedd meg, de a lőtéri kutyát nem érdekli már, hogy miért csak féláron veszed majd meg. Tudomásul vettük az első hsz-ből a témában.
Sokaknak meg tetszik, szeretnének róla normálisan beszélgetni.
Lapozzunk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- !MAKULÁTLAN! - ASUS ROG Ally X - 2 ÉV GARI
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest