- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
válasz
Ateszzero #201237 üzenetére
Olyan a két DLC, különösen a Blood and Wine, hogy egy teljes értékű játékkal felér, a Heart of Stone Dlc kicsit szegényesebb, viszont olyan sztorija van apám
A Witcher 3 esetén a Goty változat valóban rengeteget ad hozzá az alapjátékhoz...
Megér minden pénzt. Ha 20k lenne is a GOTY, még mai napig megér annyit ez a cím számomra.
ui: ha van mivel játszani ráérsz, de elárulom az az 1500-2000 Ft plusz miatt nem fogod kaparni a falat, amikor el kezdesz majd játszani ezzel a mesterművel.
-
-
toompa
őstag
válasz
Ateszzero #151205 üzenetére
Usb 3.0-ás vinyót vegyél,2,5-est,annak nem kell táp. Semmivel nem lesz lassabb.
Ha jól tudom,egyszerre csak az egyik működik,külső vagy belső. A menüben tudod kapcsolgatni.
Ha felkelnek a szakik,biztos ajánlanak pontos tipusokat. Nekem elég az 1 tera belső,nincs külsőm.
Persze így 1 usb port kiesik. -
Xaels
félisten
válasz
Ateszzero #128542 üzenetére
Nekem még félkonfig sincs, azt ott van az Originen a BF1 Premium is. Egy Ryzenes gépet akartam volna összerakni, de úgy el van minden ára szállva, hogy a PC-t teljesen parkolópályára tettem egy darabig.
Más
Nekem bejön a Worms, jó kis partijáték. Na meg egyelőre rengeteg lemaradásom van, így lehet az sem zavarna ha nem lenne ingyenjáték.
-
ViktorHUN79
aktív tag
válasz
Ateszzero #128502 üzenetére
ME3 ps3-ra van, ps4-re nincs, és a ps3 játék nemis megy ps4-en. PS4-re nemrég jött a legújabb ME az androméda, az most aszem elég olcsón van a store ba ha jól emlékszem 6ezer kb. Amúgy azt mondják nem a legjobban sikerült darab, de nekemis kötelező mivel ME nálam nagy kedvenc.
-
-
A`rpi
addikt
válasz
Ateszzero #88303 üzenetére
Az itteni összefoglalóban találsz Plex szoftverről némi leírást ami mondjuk PC,
de kiindulási alapnak jó.Ha jól tévedek a fentebb emlegetett szoftver elérhető MacOS-re is.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Ateszzero #88220 üzenetére
Ezek közül kb mind olyan ilyen még az Alienation is (azt hiszem már kijött hozzá a local coop patch) meg írták lego játékokat pl.
-
gyuromoj
veterán
válasz
Ateszzero #982 üzenetére
Tetszetős eddig. Mellette a Division is korrekt lesz remélhetőleg. Ami még nagyon érdekelne a GTA V PS4 verziója.
(#984) kovsol
Kezdésnek szerintem én is csak 1-2 esetleg 3 játékot tervezek, majd év vége, jövő év elejére még néhányat, persze az elsők eladásával, ha csak SP játékok lesznek.
RDR is korrekt lenne, első része nagyon tetszett X360-on. -
fatallerror
addikt
válasz
Ateszzero #975 üzenetére
mindegyiknél így vannak a csomagok, nincs ebben kedvezmény csak 1 cent xD
400+60. nem tudom h miért jók ezek a kedvezménynélküli csomagok, a játékok is hiánycikkek lesznek v mi?
én még játékot nem rendeltem mert még nem tudom h melyiket akarom meg még gamescom-on jelentenek be launchtitle-t isti választottatok már játékot/játékokat?
-
akela91
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest